heti-valasz.hu/vilag/megvetozta-a-nagy-vihart-kavart-torvenyt-a-lengyel-elnok-124796

http://heti-valasz.hu/vilag/megvetozta-a-nagy-vihart-kavart-torvenyt-a-lengyel-elnok-124796

Recept a befogadáspárti győzelemhez: síró gyerekek és némi fake news

/ 2018.06.28., csütörtök 09:05 /
Recept a befogadáspárti győzelemhez: síró gyerekek és némi fake news

Van az a liberális nyomás, amely még Donald Trumpot is meghátrálásra kényszeríti. A csütörtökön digitálisan megjelenő Heti Válasz megnézte, mi kellett ehhez a befogadáspárti győzelemhez ezekben a bevándorlásellenes időkben: síró gyerekek és némi fake news.

címlap

 

Donald Trumpot könnyű nem szeretni, de még így is egészen példa nélküli az az össztűz, amely az amerikai elnökre irányult az elmúlt hónapokban. Nem csak szokásos ellenségei, a baloldali-liberális elit és a média támadta, hanem az egyházak, a pápa, republikánus politikusok, jobboldali megmondó emberek, sőt saját családtagjai is. Felesége és gyermeke is kérték, hogy tegyen valamit, és vessen véget az illegális bevándorló családok szétválasztásának, amely május elején lett általános gyakorlat a mexikói határon.

Trump végül engedett a nyomásnak. De valóban ennyire fekete-fehér a helyzet? Tényleg helytállók a koncentrációs táborokról szóló hasonlatok? És mekkora a gyerekeiket magukkal hurcoló szülők felelőssége?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a Heti Válasz legfrissebb számában, amelyet jelenleg a Digitalstandon vásárolhatnak meg.

 

 

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük, támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámán.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.