Így találkozott Donald Trump és Kim Dzsong Un

/ 2018.06.12., kedd 10:01 /

Történelmi pillanatok: képek az amerikai-észak-koreai csúcstalálkozóról.

Kim Dzsong Un és Donald Trump a csúcstalálkozójuk kezdetén június 12-én a szingapúri Sentosa szigeten fekvő Capella Hotelben. A történelmi jelentőségű összejövetel során először ült tárgyalóasztalhoz hivatalban lévő amerikai elnök az észak-koreai vezetővel

Fotó: MTI/AP/Host Broadcaster Mediacorp Pte Ltd.

Az amerikai elnök útban a szingapúri Isztana elnöki palotába június 11-én

Fotó: MTI/EPA/Yonhap

Kim Dzsong Un elsőszámú észak-koreai vezető és Li Hszien Lung szingapúri miniszterelnök előző napi találkozójáról szóló híradást néznek emberek egy kivetítőn Phenjanban június 11-én

Fotó: MTI/AP//Dzson Csol Dzsin

Fotó: MTI/AP/Evan Vucci

Fotó: MTI/EPA/The Straits Time/Kevin Lim

A csúcstalálkozóról szóló híradást nézik emberek a szöuli főpályaudvaron

Fotó: MTI/EPA/Dzson Hon Kjun

Kim Dzsong Un és Donald Trump, miután közös dokumentumot írtak alá

Fotó: MTI/AP/Evan Vucci

Fotó: MTI/AP/Pool/Susan Walsh

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámon.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.