valasz.hu/vilag/igy-meg-senki-sem-magyarazta-el-miert-onaltatas-hogy-a-migransbefogadassal-segitunk-a-vilag-szegenyein-120340

http://valasz.hu/vilag/igy-meg-senki-sem-magyarazta-el-miert-onaltatas-hogy-a-migransbefogadassal-segitunk-a-vilag-szegenyein-120340

Az elnyomott férfi visszavág!

/ 2018.06.13., szerda 11:45 /

A politikailag korrekt előírásoknak, a multikulturalizmus vallássá emelésnek legfőbb célpontjai a fehér heteroszexuális férfiak, köztük is leginkább az egyszerű melósok – nem véletlen, hogy minden elitellenes forradalomnak Trumptól a Brexitig ők a legfőbb bázisai. Most néhány brit kőműves mutatta meg, hogy van szellemesebb módja is a visszavágásnak, mint narcisztikus seggfejeket elnökké választani, vagy egy egész országot a gazdasági-politikai káoszba taszítani.

A London melletti Chertsey egyik építkezésén dolgozó kőműveseket ugyanis egy reggel azzal fogadta az építésvezető, hogy hőhullám ide vagy oda, nem dolgozhatnak rövidnadrágban, csak hosszúban. De szerencsére munkásainknak támadt egy mentőötletük, mert rájöttek, hogy a szabad identitásválasztás, a társadalmi nemek teljes egyenlőségének korában senki nem tilthatja meg nekik, hogy szoknyát húzzanak. Hiszen annak a jogkorlátozásnak, ami ma egy maszkulin kőművessel megeshet, holnap már egy létező szexuális kisebbség (például narválszarvfetisiszta leszbikus eszkimók) lehetnek a szenvedő alanyai.

Így aztán a kőművesek munka után két csoportra oszlottak: az egyik a közeli Tesco női ruhapolcait vette célba, a másik a feleségek, barátnők otthoni szekrényeit. Az eredmény kétségkívül lenyűgöző lett. Ugyan voltak biztonsági játékosok, mint a férfipólóhoz farmerszoknyát öltő szaki, na, de az a leopárdmintás dressz!

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámon.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Elhunyt Kányádi Sándor

Életének 90. évében elhunyt Kányádi Sándor. A Kossuth-díjas költő, író, műfordítót szerda hajnalban érte a halál Budapesten - tájékoztatta a család szerdán az MTI-t.

A nő, akit Trump elnök megnyugtat

Közös megoldásra van szükség migrációügyben, Oroszországgal pedig világosan kell beszélni – véli Észtország elnöke. Kersti Kaljulaid a Heti Válasznak azt mondta: nevén kell nevezni, mi folyik Ukrajnában, különben hozzászokunk, és ezt a hibát egyszer már elkövettük.

Íme az internet egyik legsötétebb bugyra

Az internet egyik legsötétebb bugyra a „kényszerű cölibátusban” élő fiatal férfiak radikalizálódott kemény magja. Az alt-right nyelvezetét használó „incel”-fórumok immár tömeggyilkosokat termelnek ki, és a férfiak rendszerszintű kudarca miatt egyre nagyobb az utánpótlásuk.

A konzervativizmus értékrend, nem párthűség

A konzervatív értelmiség most azt kapja jutalmul, amit a baloldali büntetésül kapott – mondja Nyáry Krisztián. A Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatói posztját is betöltő sikerszerző úgy látja: épp kihúzzák a szellemi talajt a konzervatívok lába alól.

Így zajlik a nyugdíjrendszer rejtett reformja

Sosem látott mértékben maradnak el a nyugdíjak a keresetek növekedése mögött, és szegényednek el az idősek az aktívakhoz viszonyítva. A rejtett nyugdíjreform furcsasága, hogy mindez az érintettek legnagyobb megelégedésére történik.

Ugyanúgy?

„Ahogy ma az állam már a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül költséghatékony módon kezeli az állami hirdetéseket, ugyanúgy központosítani lehetne a kulturális mecenatúrára fordított pénzeszközöket”, nyilatkozta Szakács Árpád a Figyelőnek. A Médiaworks főszerkesztője a Magyar Időkben indított sorozatával a kulturális mecenatúrát, annak visszásságait vette célba, kritizálva, mi több, támadva a baloldali gondolatok előtt teret nyitó állami intézményvezetőket.