valasz.hu/vilag/ha-minden-igy-megy-tovabb-harom-falu-tunik-el-nyomtalanul-67850/RK=0/RS=Su4uDYb6Ei1pd.iq8k_VbN9RnGQ-?page=1319

http://valasz.hu/vilag/ha-minden-igy-megy-tovabb-harom-falu-tunik-el-nyomtalanul-67850/RK=0/RS=Su4uDYb6Ei1pd.iq8k_VbN9RnGQ-?page=1319

A Rolling Stones Prágában – mutatjuk az el nem múló siker receptjét

Huszonéves lányok tömegeit láttuk a Rolling Stones nyolcvanezres prágai koncertjén. Az el nem múló siker receptje sok ponton hasonlít a politikai sikeréhez. Van azonban egy nagy különbség. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Orbán legyőzte Európát? Macron ezt mondta a Heti Válasznak

A visegrádi országok győzelméről beszélt Orbán Viktor a migrációról szóló európai uniós csúcs után. De vajon jogos-e a miniszterelnök diadalbeszéde? Lapunknak Brüsszelben a francia elnök árnyalta a képet. Részletek a digitális Heti Válaszban.

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.