Gazdaság

Mesés családi kalandok a SPAR-ban

PR / 2018.03.01., csütörtök 11:05 /
Mesés családi kalandok a SPAR-ban

A SPAR és a Disney együttműködésének köszönhetően a vásárlók albumba rendezhetik a legnépszerűbb klasszikus mesehősök matricáit, családi kártyajátékokat gyűjthetnek, és egészséges finomságokat készíthetnek a rajzfilmszereplőkhöz kötődő receptek alapján.

A Mester utcai BOOOK Kitchen-ben tartott sajtótájékoztatón Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője ismertette a 2018. március 1-től április 25-ig tartó, Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album fantázianevű promóció részleteit.

A vásárlók nyolc héten keresztül minden elköltött 4.000 forint után egy piros színű ingyenes matricacsomagot kapnak, amelyben négy matrica és két kártya található. Aki pedig ennél is többet szeretne, az 99 forintért meg is vásárolhatja a kék színű matricacsomagot, a piroshoz teljesen hasonló tartalommal. A matricákat a 899 forintért beszerezhető, sokszínű gyűjtőalbumba lehet rendszerezni, amelybe összesen 144 matrica illeszthető.

Az összesen 88 különböző kártya is remek szórakozást ígér: összegyűjtésüket követően változatos kártyajátékokkal – memóriajátékkal, kártyacsatával – töltheti az időt a család.

A szakácskönyvben a legismertebb és legnépszerűbb Disney-hősök – Mickey egér és barátai, a Disney Hercegnők, valamint Micimackó, Maugli, Szenilla, illetve a Szörny Egyetem, a Verdák, a L’ecsó és a Hihetetlen Család különleges szereplői – kaptak helyet. Az album a mesefőhősökhöz illeszkedően öt kategóriában – reggelik, nassolnivalók, főételek, desszertek és italok – recepteket is tartalmaz. Például Aranyhajhoz illően a hercegnőfonat nevű süteményt tálalják, míg a L’ecsóval kapcsolatosan a főételek közt a lecsós pizza szerepel, a Jégvarázshoz kapcsolódóan pedig elkészíthetjük a málnás tejturmixot.

„A SPAR a közismert és közkedvelt Disney-mesehősökkel azt szeretné elérni, hogy a családtagok még több időt szenteljenek egymásnak. A Disney-vel első ízben megvalósuló együttműködésünk, a Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album tavaszi hűségakciója során a matrica- és a kártyagyűjtéshez járó album azért egészül ki a rajzfilmhősökhöz kötődő fantázia receptekkel, illetve kártyajáték-ötletekkel, hogy a közös konyhai elfoglaltságot tartalmassá, szórakoztatóvá és élményekkel telivé tegye” – mondta Maczelka Márk.

A kommunikációs vezető ismertette: a Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album elérhető a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban.

A sajtótájékoztatón felszólalt Ördög Nóra, a SPAR háziasszonya, aki gyermekeivel, Micivel és Vencivel együtt szerepelt a helyszínen levetített reklámfilmben. A műsorvezető elmondta, hogy ez az első alkalom, hogy a gyermekei szerepelnek egy reklámfilmben, és ezt a döntést a férjével együtt alaposan átgondolták, és végül azért vállalták, mert Nóra nagyon régi és jó kapcsolatot ápol a SPAR-ral, és szívesen terjeszti ki ezt a családjára is, és végül mert ő maga is első konyhai élményeit egy Disney szakácskönyvből szerezte, amelyet még ma is féltve őriz.

Végül a sajtótájékoztatón résztvevő gyerekek Fűszeres Eszter gasztroblogerrel közösen elkészítették a lecsós pizzát és a málnás tejturmixot a Mesés szakácskönyvből.

Rosta

Sztankóczy András

Találkozunk 2016-ban!

Putyin a székelyeknél − itt a magyar geopolitikai thriller!

Ideges román rohamrendőrök gyűrűjében tízezrek éneklik Marosvásárhelyen: „Mi egy vérből valók vagyunk” – majd elszabadul az erőszak. Ez a nem is olyan távoli jövőben játszódó Máglyatűz – a háború peremén című regény egyik kulcsjelenete. Interjú a David Autere álnéven író szerzővel.

„Siralmas” – itt a Fidesz által beígért elszámoltatás teljes mérlege

Az Andrássy úti palotaper ítélethirdetésével, majd Kocsis István volt MVM-vezér múlt heti felmentésével lényegében lezárult a Fidesz által beígért elszámoltatás. Az egykori célszemélyek közül mára többen NER-barátokká váltak. Nagy elszámoltatási mérleg a március 15-i ünnep miatt már szerdán megjelenő Heti Válaszban.