Author's

Sztankóczy András

Szerzői oldal

Sztankóczy András

Joggal örül a Fidesz az osztrák „kölyökkancellárnak”?

A jobboldal elsöprő győzelmét hozták a hétvégi osztrák választások, amelyek eredménye minden idők legfiatalabb kancellárja lehet. A friss Heti Válaszból megtudhatja, vajon joggal örülhet-e a magyar kormány.

Sztankóczy András | 2017.10.19., csütörtök 08:00

Orbán Viktornak megint igaza van - félig

Az egész mögött minden dicséretes iraki iskolaépítés ellenére nagyon nehéz a jószándékot, és nem pedig a választási kampányt látni.

Sztankóczy András | 2017.10.14., szombat 08:26

Rekordsebességgel ábrándultak ki Európa politikussztárjából – ki az?

Szavazóinak egy része gyorsan kiábrándult a francia elnökből. Nemcsak Emmanuel Macron esete, hanem részben a német választások eredményei is mutatják, hogy a szavazók szeszélyesebbek lettek. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért sújtja ez különösen a baloldali pártokat.

Sztankóczy András | 2017.09.28., csütörtök 19:00

Orbán Viktor nagyon akarja, hogy maradjon Angela Merkel

A hétvégi német választások előtt lapunk tudósítója önfeláldozó bátorsággal a törökök és a szélsőjobb kedvenc berlini negyedeibe is alámerült, hogy felbukkanva megállapítsa: talán túl sokat is imádkozott Orbán Viktor a német kancellár győzelméért. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért van ez így, illetve mire lehet számítani a jövőben.

Sztankóczy András | 2017.09.24., vasárnap 08:00

Mi köze lehet a pusztító hurrikánoknak a klímaváltozáshoz?

Letarolt Karib-tengeri szigetek, soha nem látott anyagi kár az Egyesült Államokban. Talán még soha nem volt ennyire pusztító a hurrikánszezon, mint idén. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, miért van ez így és mire lehet számítani a jövőben.

Sztankóczy András | 2017.09.13., szerda 20:00

Annyi a bulinegyednek? Egyre inkább korlátozzák a turistaáradatot

Az idei nyár könnyen lehet, hogy úgy vonul be a történelembe, mint amikor sok európainak végleg elege lett a turistákból. A csütörtökön megjelenő Heti Válasz Horvátországba látogatott, hogy bemutassa, miként lett átok az áldásból, első számú közellenség a legfőbb megélhetési forrásból.

Sztankóczy András | 2017.08.31., csütörtök 19:00

Szerzők /