Author's

Sztankóczy András

Szerzői oldal

Sztankóczy András

Merkel azonnal mondjon le!

A világ egyik legnevesebb történésze nem fogta vissza magát.

Sztankóczy András | 2018.06.13., szerda 10:05

Hogyan lett Olaszország Európa legfontosabb országa?

Bár hajszálon múlt, egyelőre mégsem alakulhatott meg Nyugat-Európa első vegytisztán populista kormánya. Ám ennek ára, hogy Olaszország már nem csak gazdasági és politikai, hanem alkotmányos válságba is került. A friss Heti Válasz megmutatjuk, van-e kiút a krízisből.

Sztankóczy András | 2018.05.31., csütörtök 13:00

Újfajta antiszemitizmus terjed Nyugaton – ez a gyűlölet más, mint a korábbi

Újfajta antiszemitizmus terjed Európában. A legfontosabb európai országok vezetőinek egymás után kell felszólalniuk emiatt. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, hogy ez a zsidógyűlölet más, mint a korábbiak: forrása már nem a szélsőjobb, hanem a szélsőbal és a muszlim bevándorlók.

Sztankóczy András | 2018.05.13., vasárnap 13:00

London: egyes negyedekben már ki sem lépnek kés nélkül az utcára

Londonban idén csaknem annyi gyilkosságot követtek el, mint a sokkal rosszabb hírű New Yorkban. Már hatvan fölött jár a halottak száma. A gyilkosok fiatalok, kedvenc fegyverük a kés. A friss Heti Válasz megmutatja a bűnözési hullám hátterét, amelyben korunk minden problémája a bevándorlástól a közösségi médiáig jelen van.

Sztankóczy András | 2018.04.27., péntek 11:30

London vs. Csíkszereda

A határon túliak, az átjelentkezők és a külföldön élők szavazatai összességükben egyetlen mandátumnyit sem változtattak a választás eredményén. Azt viszont megmutatták, hogy tényleg két Magyarország van.

Sztankóczy András | 2018.04.18., szerda 16:50

A Fidesz öl, butít és nyomorba dönt?

És ráadásul mindezt szándékosan teszi – legalábbis ha a kormányerők logikáját alkalmazzuk a választásra. Ne tegyük!

Sztankóczy András | 2018.04.11., szerda 13:00

Jeges pokol?

Bár a svédek soha nem gondolták volna, részei lettek a magyar választási kampánynak. De tényleg pokollá tette országukat és a skandináv államokat a migráció, ahogy a magyar köztévében nyilatkozók állítják?

Sztankóczy András | 2018.04.04., szerda 17:52

„Migránspokol” és leleplezett svéd-magyar menekült: a kampány legfurcsább szereplői

Bár ezt maguk a svédek soha nem gondolták volna, részei lettek a magyar választási kampánynak. A csütörtökön megjelenő Heti Válaszból megtudhatja, tényleg olyan élhetetlen lett-e Svédország a migráció miatt, ahogy azt a magyar tévében nyilatkozók állítják. És hogy mi a helyzet Skandinávia többi államával.

Sztankóczy András | 2018.04.04., szerda 16:10

Szerzők /