Author's

Sztankóczy András

Szerzői oldal

Sztankóczy András

Katari balhé: mi lesz most Budapest legmagasabb épületével?

Egy kisállam nagyhatalom akar lenni, és ezzel magára haragítja a nagyhatalmakat. Katar megbüntetése nem csak közel-keleti ügy: katari pénzek nyugat-európai cégekben éppúgy feltűnnek, mint magyar ingatlanprojektek közelében. A friss Heti Válasz megmutatja Katar megleckéztetésének okait és következményeit.

Sztankóczy András | 2017.06.15., csütörtök 19:00

Kit vegyen nőül egy londoni pakisztáni?

Az unokatestvérét lehetőleg. A londoni merénylet alkalmat arra is ad, hogy betekintsünk a kelet-londoni pakisztáni közösség tagjainak házaséletébe.

Sztankóczy András | 2017.06.07., szerda 10:20

Miért adtak menedékjogot a merénylő iszlamista apjának a brit hatóságok?

A múlt heti manchesteri terrortámadás minden korábbi merényletnél inkább felveti a hatóságok felelősségét. A friss Heti Válaszból kiderül, hogy a 22 halottat követelő robbantás vagy a demencia-adónak nevezett költségvetési ötlet befolyásolja-e jobban Theresa May brit kormányfő újraválasztási esélyeit.

Sztankóczy András | 2017.06.03., szombat 17:00

Ő Putyin házi szörnye

Magyarországon a bocsánatkérést, mint videós műfajt meghonosító Magomed fellépésével, az egész világon pedig a homoszexuálisok elleni pogromokkal irányította magára Csecsenföld ismét a figyelmet. A friss Heti Válasz megmutatja ezt a fura képződményt: az iszlamistaellenes iszlám maffiaállamot.

Sztankóczy András | 2017.05.19., péntek 08:15

Ismerje meg Macront, a mindenféle kisebbségek nagy barátját

A vártnál is simább vereséget szenvedett a populista jobboldal jelöltje, Marine le Pen a francia elnökválasztás második fordulójában. A csütörtökön megjelenő Heti Válasz bemutatja új elnököt, Emmanuel Macront, a mindenféle kisebbségek és a piac nagy barátját.

Sztankóczy András | 2017.05.14., vasárnap 10:00

A megbonthatatlan iráni–magyar barátság titka

Itthon csak pénzünk, technológiánk és munkásunk nincs, hogy atomerőművet építsünk, még szerencse, hogy a legfontosabb tényezőből viszont itt is remekül állunk: a politikai elhatározásból.

Sztankóczy András | 2017.05.10., szerda 13:20

Szerzők /