Author's

Stumpf András

Szerzői oldal

Stumpf András

A Heti Válasz újságírója.

S. A.

S. A.

Tényleg elégtételt vesznek a választás után – a Panta Rhei

Bartók örököse bezúzatta a lemezüket a hetvenes években, április 19-én ezért az A38 színpadán vesz késői elégtételt a Panta Rhei. A progresszív rock, majd az elektronikus zene magyar úttörőinek lélegzetelállító története a csütörtöki Heti Válasz hasábjain.

Stumpf András | 2018.04.11., szerda 18:14

S. A.

Kicsi a szobor, de erős

Liszt Ferenc szobrát leplezték le Ferihegyen. Felüdülés az apró alkotás.

Stumpf András | 2018.04.06., péntek 15:15

S. A.

„Számít, miket mond Gyurcsány?” Márki-Zay szerint nem

„Nem mondtam, hogy Orbán Rákosi. Csak azt, hogy ilyen megfélemlítés nem volt azóta” – állítja Márki-Zay Péter. Hódmezővásárhely polgármestere szerint lényegtelen, miket beszél Gyurcsány Ferenc. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Stumpf András | 2018.03.31., szombat 15:30

S. A.

Arab névvel, magyar szívvel

Sayfo Omar szír származású kutatóként kormánypárti lap újságírója, Kálid Artúr afrikai apától született színész és ellenzéki rádió munkatársa. Hogyan érinti őket, hogy a Fidesz afrikaiak és közel-keletiek millióinak bevándorlását vizionálja? Cseppet sem tipikus válaszok következnek.

Stumpf András | 2018.03.27., kedd 17:30

S. A.

Lackfi János az áprilisi választások tétjéről: „A nemzethalál elmarad”

A külföldi lapok Magyarországot célba vevő rémhírkeltését épp úgy nem szereti Lackfi János, ahogy a közmédia torzító, hangulatkeltő beszámolóit sem. Mit mond a költő a választás tétjéről, a korrupcióról, a be- és kivándorlásról? Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Stumpf András | 2018.03.25., vasárnap 07:00

S. A.

A fideszes államtitkárokat is elviszik, ugye?

Már ha igaz, amit a Magyar Nemzet dokumentumokra hivatkozva állít. Szabó Zsolt államtitkár tagadja, hogy offshore-cége lenne, számláján egymillárd-kétszázmillió forintnak megfelelő dollárral.

Stumpf András | 2018.03.23., péntek 11:21

S. A.

Meglepő eredmény: valójában ennyit dolgoznak a tanárok

Aprólékos kutatómunkát végzett a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium fizikatanára, hogy kiderítse, hány munkaórát is dolgozik: Rakovszky Andorás egy éven át vezette pontosan, mennyi időt tölt munkával. A Heti Válasznak küldött írását most változtatás nélkül közöljük.

Stumpf András | 2018.03.23., péntek 09:00

S. A.

Konzervatív vélemény: „Az ország tényleg új ellenzéket akar: a Fideszt”

Évekig szolgálta a Nemzeti Együttműködés Rendszerét a Fidesz-frakció mellett, ma viszont a Viszlát, kétharmad!-mozgalom vezetőjeként ismert Pápay György. A csütörtöki Heti Válaszban elmondja, miben van igaza Orbán Viktornak. És azt is, miért kellene kisebbségbe kerülnie egykori pártjának áprilisban.

Stumpf András | 2018.03.04., vasárnap 12:00

S. A.

Itt az Orbán-kormány sikereinek 53 pontja!

Az MTA Történettudományi Intézetének tudományos főmunkatársa, Stefano Bottoni végigvette az összes pontot a kormány eredményeit taglaló listáról.

Stumpf András | 2018.03.02., péntek 16:40

Szerzők /