Author's

Stumpf András

Szerzői oldal

Stumpf András

A Heti Válasz újságírója.

S. A.

S. A.

Vona Gábor rokonszenvvel figyeli a Momentum szárnybontogatásait

„Üdítő volt a vita őszintesége, nyitottsága, barátságos légköre” – mondja Vona Gábor arról a szeptemberi alkalomról, amikor a Szeretem Magyarországot Klub vendégeként zártkörű találkozón vett részt főként liberális-baloldali értelmiségiekkel. A Jobbik-elnök érdeklődésünkre meglepően barátságosan fogalmaz a programját múlt héten prezentáló Momentummal kapcsolatban is. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Stumpf András | 2017.10.18., szerda 18:30

S. A.

„Lehet, hogy Orbán nem diktátor” – mondja az MSZP elnöke

Ha a ballib értelmiség lázas messiáskeresésében eljutott Vona Gáborig, ahhoz csak gratulálni tud Molnár Gyula. A szocialisták elnöke eddig másodhegedűs volt, Botka László visszalépése után viszont ő viszi majd a prímet a pártban. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Stumpf András | 2017.10.15., vasárnap 13:00

S. A.

„Jó keresztény emberek is elvesztik a fejüket menekültügyben”

Nem gyűlöl senkit a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) elnöke, azért végképp nem, mert az illető át akar utazni az országunkon, sőt, azért sem, ha itt akar élni. Nagyinterjúnk Makláry Ákossal a friss Heti Válaszban.

Stumpf András | 2017.10.05., csütörtök 11:50

S. A.

Zenével üzenünk a széteső MSZP-nek!

Hátha a legtörténelmibb miniszterelnök-jelölti vita jön össze jövő hétfőn Botka László és Vona Gábor között.

Stumpf András | 2017.09.29., péntek 12:03

S. A.

Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Stumpf András | 2017.09.24., vasárnap 13:00

S. A.

Széllel szemben

Ha kormányfő leszek, kell egy profi, aki italozásban, húsevésben és mulatozásban leveszi a vállamról a terhet – mondja Szél Bernadett. Az LMP miniszterelnök-jelöltje Szél-árnyékkormányt alakíthat.

Stumpf András | 2017.09.20., szerda 17:34

S. A.

A Hír TV sztárműsorvezetője: „Simicska Lajos nem a főnököm”

Nem kormánygyalázó propaganda lesz az Elmúlt 8 év – mondja új műsoráról Szöllősi Györgyi a csütörtöki Heti Válaszban. Olyannyira nem, hogy Hír TV műsorvezetője elárulja: nem is ért egyet a most induló választási sorozat hirdetéseivel, amelyek Orbán Viktort ronda bálnaként ábrázolják.

Stumpf András | 2017.09.09., szombat 08:00

Szerzők /