Author's

Borbás Barna

Szerzői oldal

Borbás Barna

A Válasz.hu újságírója

Ez a legnagyobb veszély a Fideszre: pár nap, és élesben látjuk

Az LMP mellett a Momentum is bejuthat a parlamentbe, az MSZP-nek viszont lehet, hogy 2018 lesz a sírkövére vésve – véli Mráz Ágoston Sámuel. A „solymári modell” a legnagyobb veszély a Fideszre nézve – mondja Török Gábor. Elemzők csatája a csütörtöki Heti Válaszban!

Borbás Barna | 2017.12.10., vasárnap 19:00

Miért engedtétek kamerák elé őket?

Játsszuk el egy pillanatra, hogy még soha az életben nem láttunk lázas-influenzás megbetegedést, ezért elhisszük, amit a sajtóosztály állít.

Borbás Barna | 2017.12.05., kedd 19:20

Magyar fiatalok, akik megelőzték a Nobel-díjat

Kiszámíthatóság, régiós szemlélet, a kkv-k alacsony termelékenységének javítása – többek között ezekre szükséges több figyelem a magyar gazdaságban azok szerint a diákok szerint, akik saját kitüntetésükkel egy hónappal „elé lőttek” a közgazdasági Nobel-díjnak. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Borbás Barna | 2017.11.29., szerda 19:30

Kapcsoljátok ki a karácsonyi zenét!

Higgyétek el, hogy nem, nem fog senki sem többet költeni, ha süketülésig pörgetitek a jingle bells-t már október végétől.

Borbás Barna | 2017.11.21., kedd 18:10

Az EP nem fogadta el a kvótát, de választási ajándékot adott Orbánéknak

Nyugalom: nem igaz, hogy „állandó, felső kvóta nélküli migránsbetelepítési rendszert fogadtak el az Európai Parlamentben”. Cecilia Wikström svéd liberális képviselő tervezete maga az agyrém, de kizárt, hogy keresztülmenjen az EP-n és a Tanácson is. A választásra készülő Fidesz viszont komoly ajándékot kapott.

Borbás Barna | 2017.11.20., hétfő 10:34

Szerzők /