Author's

Borbás Barna

Szerzői oldal

Borbás Barna

A Válasz.hu újságírója

El a kezekkel a 11 hetes nyári szünettől!

Ma van a 2017-es nyári szünet első hétfője, ezért beszéljünk egy kicsit a felröppent hírekről, amik szerint a mostani két és fél hónap (10-11 hét) helyett akár már 2019-től rövidebb nyári szünetek jöhetnek.

Borbás Barna | 2017.06.19., hétfő 09:11

Habony lapja hadat üzent a konzervatív értelmiségnek – itt a nagy jobboldalvita

Páros interjúban képeztük le a magyar jobboldal sajátos helyzetét: a kormánynak nemcsak balos, hanem konzervatív kritikája is van. Ami ellen ugyanúgy hadba megy a hatalmi médiaarzenál, mintha maga Soros György rontana a Fidesznek. Pusztuljon az értelmiség? A kritika az új ellenség? Számít-e még a polgári Magyarország? Botos Máté és Megadja Gábor vitája a csütörtöki Heti Válaszban!

Borbás Barna | 2017.06.18., vasárnap 08:00

Bejutottunk a Keleti legendás fűtőházába

Aki a Keleti pályaudvarról indul, mindig láthatja: kívülről kicsit lomos, jellegtelen épület a kijárati váltóknál, a menetirány szerinti baloldalon. Ám ami belül van, egyszerűen szólva legendás. Láthatatlan Budapest című sorozatunkban bemutatjuk a híres fűtőházat.

Borbás Barna | 2017.06.13., kedd 18:57

Török kontra Mráz: ezért lett fő célpont Soros György

A sorosozás helyettesíti az immár elévült kommunistázást a kommunikációban – mondja Mráz Ágoston Sámuel. A „cikisedés” komolyan veszélyezteti a kormányerőket – véli Török Gábor. Állandó elemzőpárosunk a friss Heti Válaszban!

Borbás Barna | 2017.06.05., hétfő 12:00

A cél: legyen egy világszerte jegyzett szellemi csúcstalálkozónk!

Mit keres egy programban konzervatív filozófus és szoftmarxista „internetkalóz”? A Brain Bar Budapest nevű „jövőfesztivál” alapító-szervezőjét, Böszörményi Nagy Gergelyt a techvilág közhelyeiről és veszélyeztetett állásokról is kérdezzük. Interjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Borbás Barna | 2017.05.24., szerda 20:00

Szerzők /