PR

A bizalom a legfontosabb: a Kaspersky Lab nemzetközi átláthatósági központokat hoz létre

/ 2018.02.21., szerda 16:49 /

A Kaspersky Lab – vezető nemzetközi kiberbiztonsági tanácsadó vállalat – elkötelezett híve a kiberbiztonságnak. Legújabb, piacvezető technológiáival és elemzéseivel világszerte védelmet nyújt az ügyfeleinek a kibercsapdák ellen, függetlenül a fenyegetések céljától és eredetétől.

A bizalom nélkülözhetetlen eleme a kibervédelemnek, ez az alapja minden olyan együttműködésnek, amelynek célkitűzése az egyének, a szervezetek és a vállalatok biztonsága. A bizalom nem jön létre automatikusan. A Kaspersky Lab szerint a bizalomért meg kell dolgozni, és azt ki kell érdemelni, ennek érdekében az ügyfeleinek garantálja a folyamatos átláthatóságot és elszámoltathatóságot.

A Kaspersky Lab elindítja Nemzetközi Átláthatósági Kezdeményezését, amellyel bizonyítani kívánja elköteleződését az ügyfelek és a partnerek iránt.

A cég Amerikában, Európában és az ázsiai térségben is létrehoz egy-egy átláthatósági központot. Ennek köszönhetően bármilyen felmerülő biztonsági problémánál párbeszédet tud kialakítani az ügyfelekkel, a kiemelt partnerekkel és az érintett kormányzati szervekkel.

A központokban a kiberbiztonsági tanácsadó vállalat hozzáférést ad a vállalat termékeinek forráskódjaihoz, a szoftverfrissítéseihez és a kibercsapda detektáló szabályokhoz.

Az együttműködés részleteiről és a vállalat irányelveiről további információt ezen a linken talál: https://www.kaspersky.com/about/transparency

Növekvő fenyegetettségek ellennagyobb összefogás

Ahogy a társadalmunk egyre inkább függ az információs és kommunikációs technológiáktól, úgy no a kibercsapdák száma, mérete, valamint a fejlődésük üteme is.

A növekvő fenyegetettség miatt a kibertér védelmére irányuló együttműködés fontosabb, mint valaha. Az összefogás a számítógépes bűnözők elleni küzdelem leghatékonyabb módja, éppen ezért a Kaspersky Lab számos globális IT-közösséggel, nemzetközi szervezetekkel, valamint nemzeti és regionális bűnüldöző szervezettel, köztük az Interpollal és az Europollal dolgozik együtt.

„Az Interpol és a Kaspersky Lab közti megállapodás mérföldkő a bűnüldöző szervek információs ellátásában, amely elengedhetetlen az igazán eredményes kibercsapdák elleni harcban. Többször tapasztaltuk, hogy a növekvő kiberbűnözői tevékenység leszámolásához nélkülözhetetlen a magánszektor bevonása” – mondta Noboru Nakatani, az Interpol Global Complex for Innovation részlegének ügyvezető igazgatója.

A Kaspersky Lab, nemzetközi kibertanácsadó cég legfontosabb célkitűzései 20 éve változatlanok. A vállalat legfontosabb küldetése továbbra is az, hogy csúcsminőségű internetes biztonsági megoldásokat fejlesszen, és kivívja az ügyfelei elégedettségét.

A Kaspersky Labről

A Kaspersky Lab globális kiberbiztonsági vállalatnak az 1997-es alapítása óta az a célkitűzése, hogy iparági kutatásai és szakértelme segítségével olyan biztonsági megoldásokat és szolgáltatásokat fejlesszen, amelyek hatékony védelmet nyújtanak vállalatok, kritikus infrastruktúrák, kormányzati szervek és fogyasztók számára a világ minden táján. A cég átfogó portfóliója vezető végpontvédelmi és számos speciális biztonsági megoldással veszi fel a harcot a kifinomult digitális fenyegetések ellen. A Kaspersky Lab jelenleg több mint 400 millió felhasználónak és 270 000 vállalati ügyfélnek biztosít védelmet.

Tudjon meg többet a www.kaspersky.com weboldalon.

A Kaspersky Lab ügyfélelégedettség terén is többször bizonyított: idén platinadíjat nyert a Gartner Peer Insights független online értékelési és véleményezési platformon, végpontvédelmi kategóriában.

* * *

Legtöbbet tesztelt. Legtöbbet díjazott. Kaspersky Lab Védelem.

Több mint 20 éve a kártékony programok, valamint a kiberbűnözés elleni küzdelem szakértője. A Kaspersky Lab termékeit 78 független terméktesztelés során vizsgálták és értékelték ebbol 55 alkalommal az első helyen végeztek, 70 alkalommal dobogós eredményt értek el. Bővebb információt a www.kaspersky.com/top3 honlapon olvashat.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Elbűvölő Sanghaj Budapesten

A kínai csomózással és a bársonyhímzéssel is megismerkedhetnek az Elbűvölő Sanghaj programsorozat látogatói egy hétig. Fotó, festmény, design.

Ugyanúgy?

„Ahogy ma az állam már a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül költséghatékony módon kezeli az állami hirdetéseket, ugyanúgy központosítani lehetne a kulturális mecenatúrára fordított pénzeszközöket”, nyilatkozta Szakács Árpád a Figyelőnek. A Médiaworks főszerkesztője a Magyar Időkben indított sorozatával a kulturális mecenatúrát, annak visszásságait vette célba, kritizálva, mi több, támadva a baloldali gondolatok előtt teret nyitó állami intézményvezetőket.

Itt a könyvhét mérlege: idén egy bájos fiatal írónő asztala előtt kígyózott hatalmas sor

Több mint egy évtizedig az ünnepi könyvhét megnyitója után fél órával megjelent a Vörösmarty téren Esterházy Péter; tíz perc múlva már jöttek és nem akartak elfogyni a dedikálásra váró olvasók. Helyben vagyunk – bólogatott a közönség, ki örömmel, ki fanyalogva. Idén egy bájos fiatal írónő asztala előtt kígyózott hatalmas sor. Részletek a legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – Heti Válaszban.

Azt ígérik, jobb lesz a MÁV, mint az osztrák vasút

Az osztrák vasút Budapestre közlekedő vonatánál magasabb színvonalat ígér jövőre a MÁV a felújított vasútvonalakon, saját gyártású kocsijai fedélzetén. Részletek a legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – Heti Válaszban.

„Putyin úgy fogja felhasználni a focivébét, ahogy Hitler tette az 1936-os olimpiával”

Kelet-ukrajnai háború, túlárazások, bosszúszomjas angol ultrák – néhány a 21. foci-vb-re vetülő árnyék közül. A nemzetközi politika nagyágyúi végül, a Krím annektálása ide vagy oda, nem maradnak távol a június 14-től kezdődő világbajnokságtól. Részletes háttér a legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – Heti Válaszban.

Prőhle Gergely: Lovas István halálára

„A kemény fiúk szemében nyilván a végső lúzerség, hogy most mégis leírom: megrendít Lovas halála.” Prőhle Gergely írása a legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – Heti Válaszban olvasható.

Jó-e, hogy a fociválogatottak tele vannak bevándorlókkal?

A nyugat-európai válogatottakban a lakosság átlagánál jóval több bevándorlógyökerű játékost láthatunk a most kezdődő focivébén. Ami általános megítélés szerint az integráció nagy sikere. A legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – Heti Válaszból kiderül, valóban sikerről van-e szó?

„Budapest ma már a Wagner-szentélyt, Bayreuthot is megelőzi”

A Budapesti Wagner-napok kultuszhellyé avatta a Müpát, és sokak szerint Budapest ma már a Wagner-szentélyt, Bayreuthot is megelőzi. Idén a szerző legnehezebben megrendezhető operája, a Trisztán és Izolda a fesztivál új produkciója. Részletek a legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – Heti Válaszban.

Rejtett nyugdíjreform: így szakadnak le az időskori ellátások a bérektől

Sosem látott tempóban maradnak el a nyugdíjak a keresetek növekedése mögött, és szegényednek el a nagyon idősek az aktívakhoz viszonyítva. A rejtett nyugdíjreform furcsasága, hogy mindez az érintettek legnagyobb megelégedésére történik. Részletes háttér a legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – Heti Válaszban.

Szexuálisan frusztrált férfiakból kerülnek ki az alt-right tömeggyilkosai?

Az internet sötét bugyra a „kényszerű cölibátusban” élő fiatal férfiak radikalizálódott keménymagja. Az alt-right nyelvezetét használó „incel” fórumok tömeggyilkosokat is kitermeltek már. A jelenség részletes háttere a legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – Heti Válaszban olvasható.

Jobbik-szakadás a kulisszák mögött: ezt tervezi Vona Gábor

A választások óta néhány tucatnyian távoztak a Jobbik 15 ezres tagságából, korai tehát a pártszakadás emlegetése. Lehet, hogy Vona Gábort politikai elemzőként látjuk viszont? A jobbikos belharcok háttere a legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – Heti Válaszban olvasható.

Észt elnök a Heti Válasznak: biztonságban vagyunk az oroszoktól

Közös megoldás kell migrációügyben, Oroszországgal pedig átláthatóan kell beszélni – véli Észtország elnöke. Kersti Kaljulaid a Heti Válasznak Tallinnban azt mondta: nevén kell nevezni, mi folyik Ukrajnában. A teljes nagyinterjú lapunk legfrissebb – jelenleg csak digitális formában elérhető – számában olvasható.