Zenészek, énekesek, figyelem, álláslehetőség!

/ 2018.04.13., péntek 18:30 /

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar próbajátékot hirdet cselló szólamvezető és cselló tutti állásra, a Magyar Nemzeti Énekkar pedig énekeseket keres.

A cselló szólamvezetői állásra jelentkezők próbajátéka június 5-én lesz a Müpában, a Nemzeti Filharmonikusok próbatermében. A próbajáték háromfordulós, Haydn, Dohnányi, Beethoven és Bartók alkotásai is szerepelnek az eljátszandó művek között. Zongorakísérőt a próbajátékra a zenekar biztosít. Az álláshoz felsőfokú szakirányú végzettség és erkölcsi bizonyítvány szükséges. A szakmai önéletrajzot az alábbi címre kérik: mali.i@filharmonikusok.hu. Jelentkezési határidő: május 18.

A cselló tutti állásra a háromforduló próbajátékot június 6-án tartják, szintén a Müpában. Az állás betöltéséhez itt is felsőfokú szakirányú végzettség és erkölcsi bizonyítvány szükséges, a rövid szakmai önéletrajzot a fenti e-mail címen várja Mali István vezető zenekari menedzser. Jelentkezési határidő: május 18. Mindkét állást szeptember 1-től lehet betölteni.

A Magyar Nemzeti Énekkar is meghallgatást hirdet bariton és basszus szólamra, valamint basszus szólamvezetői megbízatásra szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező énekesek számára. Jelentkezés részletes szakmai önéletrajzzal május 10-ig Tóth Antal menedzsernél a toth.a@filharmonikusok.hu e-mailcímen.

További információk itt

Kapcsolódó cikkek

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Hatékony oktatási-nevelési stratégia a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz előadásait, valamint különböző programjait látva egyre inkább bebizonyosodik, hogy a cirkusz közösségeket tud megszólítani, gondolkodásra, beszélgetésekre, vitákra sarkalló tartalmakat képes közvetíteni.

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.