Szarvas József mélységesen őszinte, megindító könyvben meséli el…

/ 2018.05.30., szerda 17:30 /
Szarvas József mélységesen őszinte, megindító könyvben meséli el…

„Tudtam, hogy el fogok mondani olyan történeteket is, amiket lehet, hogy nem illene elmesélni” – mondja Szarvas József, aki mélységesen őszinte, megindító és szórakozató könyvben meséli el: ki ő, honnan jön, mit akar. Nagyinterjúnk a színésszel a csütörtöki Heti Válaszban.

„Ha visszagondolok a gyerekkoromra, a szeretet hiánya jut először eszembe. Hogy nem találkoztam a szeretettel, annak megtartó erejével, bizalomteremtő képességével. Nem tudtam, milyen, ha valaki szeret, bízik bennem, ha valakinek biztos háttere van. De azért jó is jött apáméktól, például tőlük láttam, hogyan kell beleállni a munkába, földet művelni, állatokat tartani” – mondja a lapunknak Szarvas József. A színészt a Könnyű neked, Szarvas Józsi… címmel az idei könyvhétre megjelenő kötete kapcsán kérdeztük a hortobágyi tanyavilágban töltött gyerekkorról, a felnőtté válás küzdelmeiről, arról, hogy miért nem találta ott a helyét, és hogy mi jelentett számára menekülési lehetőséget.

Az interjúból kiderül, milyen szerep jutott a táncdalénekes Kovács Katinak a gyerek Szarvas József életében, látta-e őt színpadon valaha az édesapja, mi segítette át a kudarcokon, miért hagyta el tíz év után a Vígszínházat, hogy érzi magát a Nemzetiben, illetve mit jelent az életében az őrségi falu, Viszák. De válaszol arra is, hogy igaznak érzi-e a napokon belül megjelenő könyv címében olvasható állítást.

 

 

 

 

A Szarvas Józseffel készült interjú a Heti Válasz május 31-i számában olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.