Rómeó és Júlia lájkolja egymást

/ 2018.04.13., péntek 16:30 /

A Szegedi Szabadtéri Játékok különleges előadása lesz Hegedűs D. Géza rendezése: Rómeót Vecsei H. Miklós, Júliát Mészáros Blanka alakítja.

Folytatódik Szegeden a Shakespeare-sorozat: a Tévedések vígjátéka és a Vízkereszt, vagy amit akartok után a Rómeó és Júliát adják elő a Dóm téren, nem is akármilyen formában. Hegedűs D. Géza rendezése július 27-én, 28-án és 29-én  lesz látható. Rómeót Vecsei H. Miklós, Júliát Mészáros Blanka alakítja. További szerelők: Hajdu Steve, Szabó Győző, Hajduk Károly, Józan László, Orosz Ákos, Trill Zsolt, Igó Éva, Hegyi Barbara és Szűcs Nelli.

Egy kis ízelítő abból, mi látható majd a Szegedi Szabadtéri Játékokon:

Kapcsolódó cikkek

Rosta

Dévényi István

Találkozunk 2016-ban!

Új kormány – oktatáspolitikai fordulat jön?

Ha valóban a jegybanki ajánlások alapján kezd bele a kormány a versenyképesség javításába, akkor az oktatásban át kell állítani a váltókat. Részletes háttér a Heti Válaszban.

Miért fideszes a falu? – A választási adatok mögé néztünk

A kormánypárt elsősorban falun mozgósított, a községekben élők szavazataival nyerte meg a választásokat – hallhattuk az elmúlt napokban. De tényleg igaz ez? Miként húzhatták be a romák tömegeinek voksait is? Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Mihez kezd a Fidesz a Budapest nevű ellenzéki szigettel?

A választás nyilvánvalóvá tette: a Fidesz messze nem olyan népszerű a fővárosban, mint az ország többi részén. Újra napirendre kerülhet az önkormányzati rendszer átalakításának kérdése, de a kormány számára tökéletes megoldás nem látszik. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.