Rómeó és Júlia lájkolja egymást

/ 2018.04.13., péntek 16:30 /

A Szegedi Szabadtéri Játékok különleges előadása lesz Hegedűs D. Géza rendezése: Rómeót Vecsei H. Miklós, Júliát Mészáros Blanka alakítja.

Folytatódik Szegeden a Shakespeare-sorozat: a Tévedések vígjátéka és a Vízkereszt, vagy amit akartok után a Rómeó és Júliát adják elő a Dóm téren, nem is akármilyen formában. Hegedűs D. Géza rendezése július 27-én, 28-án és 29-én  lesz látható. Rómeót Vecsei H. Miklós, Júliát Mészáros Blanka alakítja. További szerelők: Hajdu Steve, Szabó Győző, Hajduk Károly, Józan László, Orosz Ákos, Trill Zsolt, Igó Éva, Hegyi Barbara és Szűcs Nelli.

Egy kis ízelítő abból, mi látható majd a Szegedi Szabadtéri Játékokon:

Kapcsolódó cikkek

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Hatékony oktatási-nevelési stratégia a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz előadásait, valamint különböző programjait látva egyre inkább bebizonyosodik, hogy a cirkusz közösségeket tud megszólítani, gondolkodásra, beszélgetésekre, vitákra sarkalló tartalmakat képes közvetíteni.

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.