valasz.hu/kultura/alfoldi-szekelye-vidnyanszky-szekelye-ezen-legfeljebb-kuncogni-lehet-129084

http://valasz.hu/kultura/alfoldi-szekelye-vidnyanszky-szekelye-ezen-legfeljebb-kuncogni-lehet-129084

„Leegyszerűsítő lenne azt mondani, hogy Orbánról vagy Trumpról szól”

/ 2018.02.14., szerda 19:30 /
„Leegyszerűsítő lenne azt mondani, hogy Orbánról vagy Trumpról szól”

Jön az új III. Richárd! A világhírű rendező, Andrei Şerban és a címszerepet játszó Alföldi Róbert közös nagyinterjút adott a Heti Válasznak.

„Amit Andrei megpróbál kitaposni belőlem, azt soha senki, sehol, semmilyen körülmények között nem kérte tőlem. A vele való munkában mindig az a cél, hogy a színész túllépjen önmagán, a szó legszebb és legfilozofikusabb értelmében. Megújulást jelent vele dolgozni – mondja Alföldi Róbert, aki legutóbb 2012-ben dolgozott együtt Andrei Șerbannal, még az általa vezetett Nemzeti Színházban. Most a III. Richárdot próbálják a Radnóti Színházban, a bemutató február 18-án lesz.

„Túl könnyű, pontosabban túlságosan leegyszerűsítő lenne azt mondani, hogy ez a III. Richárd Donald Trumpról vagy mondjuk, Orbán Viktorról szól” – mondja a rendező. Interjúalanyaink beszélnek arról is, miért gondolják úgy, hogy mindenkiben van egy Richárd.

 

 

 

 

Az Andrei Şerban–Alföldi Róbert páros interjú a Heti Válasz február 15-i számában olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.