Júniusban minden hétvége a gyerekeké!

/ 2018.06.01., péntek 14:15 /

Már megszokhattuk, hogy ha június, akkor Gyerek Sziget, és ez idén sem lesz másként: a Hajógyári sziget udén is mesés, játékos birodalommá változik minden júniusi hétvégén.

A nyitónapon, június 2-án a színpadon a Világszép nádszálkisasszony és A kíváncsi Kiselefánt történetén ámulhatnak a gyerkőcök, utána pedig Halász Judit koncertjével indulhat a buli. A vasárnap (június 3.) Az aranyszőrű bárány, a Bogár muzsika és a Kaláka mulatságával lesz teljes, de a színpadi programon túl is egy seregnyi izgalom várja a kisebbeket és a nagyobbakat.

Itt lesz az összes régi kedvenc: Állatsimogató, az artisták világába betekintést nyújtó Karamella Cirkuszvilág, a sokszínű Kukutyin, a Csodák Palotája, a Játékbirodalom, az égig pattintó ugrálóvárak, a Kézműves Palota, a Kerek Perec gasztronómiai játszóház, a MiniAldi, a Rossmann Ringató Liget, a Minimax Sátor és a Modellezők tere is.

Fotó: gyereksziget.hu

A Generali KRESZ Parkban a gyerekek a biztonságos közlekedés alapjait tanulhatják meg, az Elevenpark-laserparkban célba lőhetnek, az M2 pedig egy biztonságos kalandparkkal várja őket. A Generali Sportparkban két-két hétvégente más sportokat lehet kipróbálni: az első két hétvégén a Gladiátor Run Akadályfutást, ami egy kiskamaszoknak épített pálya, izgalmas akadályokkal. A Shaolin szerzetesek akadálypályáját is ki lehet próbálni az első hétvégén A Sárkány kertje Shaolin pályán, ahol Kung-fu Wu-Kung és oroszlántánc-bemutató is lesz.

De nem csak Shaolin szerzetesek, artisták vagy éppen kalandorok lehetnek a gyerekek ezen a hétvégén, ugyanis ideköltözik a siklósi vár is királylány-és apródképző játszóházukkal, ahol a család összes tagja beöltözhet apródnak vagy hercegnőnek, és utána fotó is készülhet róluk.

Amíg a gyerekek játszanak, a Generali Szűrőbuszban szombatonként ingyenes vérnyomás-, vércukor-, koleszterinszint-, testzsír-mérés, szemészeti és bőrgyógyászati vizsgálat lesz, hogy mindenki egészségesen vághasson neki a nyárnak. A Családbarát Óbuda pontja elsősorban a szülőket várja, ahol tapasztalatot cserélhetnek, orvossal konzultálhatnak a gyerekek fejlesztéséről, táborokkal ismerkedhetnek meg.

A részletes programokért érdemes felkeresni ez a honlapot.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.