A Sárga úttól Kukutyinig

/ 2014.06.06., péntek 15:58 /

Például a Gyerek szigeten (hivatalos nevén egyébként Generali Gyerek sziget), ahol júniusban minden szombaton és vasárnap reggel 10-től este 6-ig várják az aprónépet.

Már az első hétvége is pazar színházi előadásokkal, koncertekkel kecsegtet: a Kabóca Bábszínház segítségével megelevenednek Dorka, a Bádogember, a Madárijesztő és a gyáva Oroszlán kalandjai, a Bogár Muzsika szárnyán pedig térbeli és időbeli zenei utazáson vehetnek részt a lurkók. Azokat, akik elmerülnének kicsit a népi mesterségek világában, várja Kukutyin és a Cifra szoba, illetve a táncház és táncbemutató a Toppantó tánccsoporttal a Nagyszínpadon.

A Színes faluban Nigéria, Vietnám és Szíria szokásait, hagyományait fedezhetik fel az utazni vágyók, autentikus foglalkozások és bábelőadások segítségével. A Tropicarium sátorban pedig reggeltől estig fergeteges kalandokat, egzotikus és simogatható állatokat ígérnek a családoknak.

Akinek ez nem elég, az látogasson el ide.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.