Könyv

  • Bolti ár: 2 490 Ft
  • Kiadói akciós ár: 1 990 Ft / Kedvezmény 20%
  • Digitális ár: 1 200 Ft
  • Kiadói hűségprogram: 1 495 Ft / Kedvezmény 40%
  • Vásárlási tudnivalók

Találkozunk a paradicsomban

A Heti Válasz Kiadó Karol Wojtyla pápává választásának harmincadik évfordulóján egy különleges ünnepi kötettel idézte fel a lengyel egyházfő életének azon mozzanatait, amelyek eddig rejtve maradtak a nagyközönség előtt.

Arturo Mari Találkozunk a paradicsomban című könyvének első, lengyelországi kiadása háromszázezer példányban kelt el. A pápai fotóssal készült több tucat, eddig itthon még nem publikált fényképpel illusztrált interjúkötetben Arturo Mari felidézi emlékeit II. János Pál pápáról, s beavatja az olvasót a Vatikán kulisszatitkaiba.

"Azzal, hogy Arturo milyen szépen dolgozik, tisztában voltam, de azt nem is feltételeztem, hogy mesélni is ilyen szépséggel tud.Tudtam, milyen rengeteget képes megmutatni, de azt nem sejtettem, hogy ugyanennyit képes láttatni is. (…) Elgondolkodtunk azon, hogyan is tudnánk megőrizni II. János Pál személyének emberi vonásait azok számára, akik nem ismerhették őt közelebbről. Hogyan mutathatnánk be tűnődéseit, hogy eközben vidámságát se veszítsük szem elől, és miképpen ábrázoljuk egyszerre határozottságát és jámborságát, valamint az imádságban és az emberi valóságban való elmélyülését. Miként kapcsoljuk össze - a legegyszerűbben szólva - azokat a különböző helyzeteket, hangulatokat, döntéseket és szokásokat, amelyek az elhunyt Szentatya sokrétű és emberi ésszel föl nem érhető személyiségét: életszentségét adják." - írja a könyv előszavában Erdő Péter bíboros.

 

 Megjelenés időpontja: 2009. november