Könyv

  • Bolti ár: 3 300 Ft
  • Kiadói akciós ár: 2 640 Ft / Kedvezmény 20%
  • Digitális ár: Ft
  • Kiadói hűségprogram: 1 980 Ft / Kedvezmény 40%
  • Vásárlási tudnivalók

A boldogságkeresés útjai

Hol a boldogság mostanában? – teszi fel az emberiség minduntalan a lét örök kérdését Petőfi Sándorral. Amióta világ a világ, nemzedékek sora fürkészi a választ, ám a kiegyensúlyozott párkapcsolatnál még senki nem tudott jobb feleletet adni. Napjaink közszelleme ugyanakkor a legkevésbé sem kedvez a hosszú távú, urambocsá’, életre szóló el - köteleződésnek.

Pedig, amint Kopp Mária és Skrabski Árpád munkássága is igazolja, a család nem csupán a boldogság kimeríthetetlen forrása, de minden másnál jobb egészség- és életvédő tényező. Rokonaik, ismerőseik, barátaik a megmondhatói: tudományos téziseikért a néhány éve elhunyt szerzőpáros tagjai kivételesen örömteli házasságukkal álltak jót. Látva a jelen kötet előzményének tekinthető korábbi könyvük sikerét, lányaik – Skrabski Luca és Fruzsina – kezdeményezték, hogy a mű lásson ismét napvilágot, ám a témával foglalkozó egyéb írásaikkal bővített kiadásban.

Válasszák nászajándékként, jegyeskurzusok, etikaórák segédanyagaként, avagy kapcsolatépítő olvasmányként, zöldfülű és veterán párok egyaránt fognak újat találni benne.