valasz.hu/itthon/szakitott-bajnai-es-szigetvari-vege-a-kozos-baloldal-megujito-projektnek-116590?fbclid=IwAR08EGjqc3vCLEIb8lbNukIfibwLcZVH84YH39PCKHZG0T4z8NJKxyIe4hs

http://valasz.hu/itthon/szakitott-bajnai-es-szigetvari-vege-a-kozos-baloldal-megujito-projektnek-116590?fbclid=IwAR08EGjqc3vCLEIb8lbNukIfibwLcZVH84YH39PCKHZG0T4z8NJKxyIe4hs

Zuschlag János még mindig csodálatos

/ 2018.06.01., péntek 10:50 /

„Megvettem az aznapi újságokat, kimentem a pályaudvarra, megittam egy fröccsöt a restiben, majd hazavonatoztam” – így mesélte el újabb szabadulása rövid történetét Zuschlag János a Blikk című bulvárlapnak.

A volt ifjúszoci politikus azt mondta, olyan hirtelen rakták ki a fogdából, hogy arra sem volt idő, hogy valaki érte menjen. Ezért egyedül kiment a pályaudvarra, és hazavonatozott Kiskunhalasra. Az ügyész reggel 9-kor közölte vele, hogy kiengedik, 11-kor már kint is volt.

Zuschlagot január 30-án vették őrizetbe, és négy hónapig bent tartották, mert tiltott adatszerzés miatt nyomoz ellene a NAV. Az a gyanú, hogy a választások előtt, 2017 őszén egy pénzügyi tanácsadó cég adatbázisából gyűjtöttek adatokat, hogy így szerezzenek ajánlásokat a választásokra, és kamupártot akartak létrehozni a több százmilliós költségvetési támogatás megszerzéséhez.

A bizniszpártok jelenségéről – vagyis arról, hogy az új kampányfinanszírozási törvény 2013. júniusi kihirdetése után rohamtempóban szaporodtak a gyanús szándékkal, sebtében létrehozott politikai „közösségek” – a Heti Válasz írt először. Mi jeleztük, hogy az Új Magyarország Párt és az Új Dimenzió Párt mögött azonosítható Táncsics Péter-féle kör mellett még Zuschlag János alakja is felsejlik.

Lényeg, hogy a kubai erotikus kaland, valamint a pszichiátriás és lángosozós sztorik után sincs megállás: a börtönből kijőve Zuschlag János a restiben fröccsözik. A tökéletes dolgokhoz sem hozzáadni, sem azokból elvenni nem lehet. A Cusi-sztori minden kétséget kizáróan ilyen.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.