Radikálisan megújulna a Jobbik vezetése

/ 2018.04.17., kedd 08:30 /

Ellenzéki párthírek következnek.

Kezdjük az LMP-vel: a Hvg.hu és az Index is hosszú, részletes cikkben foglalkozik a párttal, miután Sallai Róbert Benedek és Hadházy Ákos „dulakodása, székestül földre lökése, elájulásos nekimenése, nem is történt semmi” balhéja nyomán felszínre kerültek a Lehet Más a Politika súlyos belső konfliktusai.

Az Index helyzetértékelésének extrazanzája, hogy a schifferi, „mindenkitől függetlennek kell lenni, de nagyon, és az se baj, ha kicsik maradunk irány képviselői”, illetve a Hadházy-féle „koordinálni kellett volna ezerrel és mi legyünk a legnagyobb ellenzéki párt” stratégia hívei akár újabb párszakadásig is eljuthatnak.

Minden további itt – bár az LMP-ből származó információim szerint azért elég sok minden másként van. Vagy lehet más – én kérek elnézést.

A Jobbiknál is helyzet van, hiszen Vona Gábort utódlásáról a pártelnöki lemondást követő harminc napon belül dönteni kell. Egyfelől ott van Toroczkai László alelnök, aki elnökként sokak szerint visszaradikalizálná a Jobbikot a néppárti útról, másrészt pedig az elnökség által javasolt társelnöki rendszer, amelyben Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton együtt vezetné a pártot.

Döntés két héten belül a tisztújító kongresszuson.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.