Mellár Tamás: „Keményebben ellenzem a bevándorlást, mint a Fidesz”

/ 2018.03.11., vasárnap 18:00 /
Mellár Tamás: „Keményebben ellenzem a bevándorlást, mint a Fidesz”

A Fidesz-lemez akkor is bőven a B-oldalon forog, ha ezt a választást még megnyerik – mondja Mellár Tamás a csütörtöki Heti Válaszban. A jobboldali közgazdász függetlenként, szocialista támogatással indul Pécsett. De megismételhető-e a hódmezővásárhelyi meglepetés?

„Földindulásszerű változást hozhat, ha az embereknek egyszer csak elegük lesz abból, hogy még a volt szocialista országokhoz képest is egyre jobban marad le az ország. Az nem vigasztal, hogy Európában nálunk a legmagasabb az egy »vőre« jutó nemzeti jövedelem” – fogalmaz Mellár Tamás a Heti Válasznak adott nagyinterjújában.

Hétfőn lett nyilvános a Közös Ország Mozgalom mérése, e szerint Mellár a legesélyesebb ellenzéki jelölt Pécsett. „Korábban azt ígértem, hogy visszalépek, ha nem én leszek. Most ugyanezt várom a többi jelölttől” – fogalmaz. Arra pedig, hogy a mérés szerint még visszalépések esetén is a fideszes Csizi Péter nyerné a körzetet, azzal válaszol: Hódmezővásárhelyen sem fogadott volna senki a független jelölt győzelmére, és az is nyilvánvalóvá vált, hogy a közvélemény-kutatók a félelem, a rejtőzködés miatt rendre túlmérik a Fideszt.

De kit szeretne miniszterelnöknek Mellár Tamás? Miért mondja, hogy a Fidesznél is keményebben ellenzi a bevándorlást? Bánja-e, hogy pénzmosodának nevezte a Századvéget? Mi értelme lenne függetlenként a parlamentben ülnie Fidesz-kormány alatt?

 

 

 

Válaszok a március 8-án megjelenő Heti Válaszban, mely a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Sztankóczy András

Találkozunk 2016-ban!

Putyin a székelyeknél − itt a magyar geopolitikai thriller!

Ideges román rohamrendőrök gyűrűjében tízezrek éneklik Marosvásárhelyen: „Mi egy vérből valók vagyunk” – majd elszabadul az erőszak. Ez a nem is olyan távoli jövőben játszódó Máglyatűz – a háború peremén című regény egyik kulcsjelenete. Interjú a David Autere álnéven író szerzővel.

„Siralmas” – itt a Fidesz által beígért elszámoltatás teljes mérlege

Az Andrássy úti palotaper ítélethirdetésével, majd Kocsis István volt MVM-vezér múlt heti felmentésével lényegében lezárult a Fidesz által beígért elszámoltatás. Az egykori célszemélyek közül mára többen NER-barátokká váltak. Nagy elszámoltatási mérleg a március 15-i ünnep miatt már szerdán megjelenő Heti Válaszban.