Könyörgök, ezt a hírt ne mutassák meg Jeszenszky Zsoltnak!

/ 2018.05.18., péntek 10:15 /

Itt a friss hír, hogy a magyar gyerekek fogazata az egyik legrosszabb Európában. Az európai fogorvosok szövetségének adatai szerint a magyar 12 évesek fogazata a legrosszabb, ebben az életkorban már csak alig nyolcaduknak van ép fogsora, egy átlagos magyar hatodikosnak háromnál több foga hiányzik, lyukas vagy tömött.

Könyörgök, ezt a hírt ne mutassák meg Jeszenszky Zsoltnak!

Nem akarom látni, ahogy Mészáros Lőrinc tévéjében jövő héten közli: „szuper, legalább nem fogaznak”. Aprócska ugrás lenne ez Jeszenszky keddi szereplésétől, amikor is az Echo TV nézői megtudhatták tőle: ő bizony fideszessel szexel, mert „a fideszes csajok nagyon jól szopnak, a jobbikosok borzasztó rosszul”.

A magát keménynek és magnak tekintő csapat ikonjának, Milo Yiannopoulosnak márpedig a tinik szájáról efféle gondolatai szoktak lenni, főleg, ha fiúgyerekekről van szó: az angol-amerikai újjobbos, homoszexuális provokátor szerint ugye nem gond, ha idősb férfiak 13 éves fiúkkal szexelnek.

Yiannopoulost mondjuk legalább nem Donald Trump fizeti. Ő felépítette saját magát, keresett egy rakás pénzt, a liberális progresszió idióta identitáspolitikai megközelítése ellen pedig kemény vitákban is helyt állt és győzött - miközben persze ő is épp saját identitását használja, hangsúlyozza (anélkül nem lenne érdekes) úton-útfélen, a lehető legkeresetlenebb szavakkal.

Mindenesetre már csak jövő péntekig kell várni, hogy tisztelete jeléül elibe térdelhessen a magyar Milo Tribute Band legénysége, köztük Jeszenszky Zsolt is, hiszen kormányközeli intézet meghívásának eleget téve haknizik majd Budapesten a „veszélyes buzi” – ahogy Milo önmagát aposztrofálja.

Épül hát, szépül hát az a bizonyos „régi vágású kereszténydemokrácia”. Az a nem liberális. Amelynek felépítését Orbán Viktor hirdette meg harmadik kétharmados ciklusa kezdetén.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.