valasz.hu/itthon/ez-keresztenydemokracia-az-andrassy-egyetem-tudosa-az-orban-kormanyrol-128633

http://valasz.hu/itthon/ez-keresztenydemokracia-az-andrassy-egyetem-tudosa-az-orban-kormanyrol-128633

Itt a bizonyíték, hogy Vona Gábor szlovák kommunista ügynök

/ 2018.02.14., szerda 08:41 /

A hétvégi tátrai síelésnél jött szembe velem a Zlatý Bažant nevű, idehaza is méltán népszerű sör retro változata. Abból a korból, amely ugyan diktatúra volt, de legalább nem kellett hosszú kiselőadást végighallgatni a hidegkomlózásról, a maláta pörköléséről és kézműves sörélesztőkről, ha az ember megszomjazott. A szóban forgó italt egy 1973-as recept alapján készítik és a csomagolásán használt logó is arra az időre megy vissza.

Zlatý Bažant

Zlatý Bažant

És ha meglátjuk az emblémát, azonnal rájövünk, hogy a magyar politikában nem csak a szakértelem, hanem a néppártosodás is csak egy bolsevista trükk. Bizony, hiába a gondos oknyomozó újságírói munka, a Ripost tévedett, amikor kiderítette, hogy a Jobbik jelképe valójában a muszlim félhold. (De persze csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és az igazság csak annál rosszabb a Jobbiknak!) Nyilvánvaló ugyanis, honnan és milyen szándékkal lopkodták össze a logójuk üzenetét. Kicsit játszottak a színekkel, meg a fácán helyére odatették a kettős keresztet, s azt hitték ezzel a megoldással madárnak nézhetik a magyar választókat. De nem! A Jobbik valójában a csehszlovák kommunista titkosszolgálat alvó ügynökeinek kreálmánya, olyannyira, hogy több magát megnevezni nem kívánó forrásunk is egybehangzóan állította: a sörgyár helyszínét, a Komárom melletti Ógyallát a párt vezető testületeinek ülésein csak Hurbanovóként szabad emelgetni.

A bizonyíték

A bizonyíték

Ezt tartsuk észben április 8-án!

Rosta

Sztankóczy András

Találkozunk 2016-ban!

Tényleg a homokhiány miatt drágulnak a magyar építkezések?

Mind gyakoribb a nyersanyaghiány a magyar építőiparban, de ez semmi Ázsiához képest. A gigaépítkezésekhez rengeteg homok kell, de hiába van belőle sok a sivatagban, az nem alkalmas rá. Homokmaffiák és lehetséges megoldások a csütörtöki Heti Válaszban.

Rangon alul házasodnak: így foglalta el a palotákat a középosztály

A 21. századra megmaradt európai monarchiák hercegei és hercegnői már szinte mind közemberekkel házasodnak. Henry herceg és Meghan Markle esküvőjét beárnyékolták a menyasszony családjának botrányai, de az új modell Spanyolországtól Dániáig alapvetően jól működik. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

80 éves a XIII. kerület

A XIII. kerület június 1-jén ünnepli önálló közigazgatási egységgé válásának 80. évfordulóját. A díjmentesen látogatható ünnepi eseménysorozat a gyermeknapi hétvégén, május 25-27-én elkezdődik, a programok helyszíne a Béke tér lesz.

Akiket az állam jól kimentett

A devizahitelezés tekervényes történetében vajon új fejezetet nyit az Európai Bíróság főtanácsnokának minapi indítványa?