valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

http://valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

Itt a bizonyíték, hogy Vona Gábor szlovák kommunista ügynök

/ 2018.02.14., szerda 08:41 /

A hétvégi tátrai síelésnél jött szembe velem a Zlatý Bažant nevű, idehaza is méltán népszerű sör retro változata. Abból a korból, amely ugyan diktatúra volt, de legalább nem kellett hosszú kiselőadást végighallgatni a hidegkomlózásról, a maláta pörköléséről és kézműves sörélesztőkről, ha az ember megszomjazott. A szóban forgó italt egy 1973-as recept alapján készítik és a csomagolásán használt logó is arra az időre megy vissza.

Zlatý Bažant

Zlatý Bažant

És ha meglátjuk az emblémát, azonnal rájövünk, hogy a magyar politikában nem csak a szakértelem, hanem a néppártosodás is csak egy bolsevista trükk. Bizony, hiába a gondos oknyomozó újságírói munka, a Ripost tévedett, amikor kiderítette, hogy a Jobbik jelképe valójában a muszlim félhold. (De persze csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és az igazság csak annál rosszabb a Jobbiknak!) Nyilvánvaló ugyanis, honnan és milyen szándékkal lopkodták össze a logójuk üzenetét. Kicsit játszottak a színekkel, meg a fácán helyére odatették a kettős keresztet, s azt hitték ezzel a megoldással madárnak nézhetik a magyar választókat. De nem! A Jobbik valójában a csehszlovák kommunista titkosszolgálat alvó ügynökeinek kreálmánya, olyannyira, hogy több magát megnevezni nem kívánó forrásunk is egybehangzóan állította: a sörgyár helyszínét, a Komárom melletti Ógyallát a párt vezető testületeinek ülésein csak Hurbanovóként szabad emelgetni.

A bizonyíték

A bizonyíték

Ezt tartsuk észben április 8-án!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.