Gyurcsány új találmánya: a könnyfakasztó uszítás

/ 2017.11.07., kedd 10:20 /

Ha nem látom (meg hallom), tényleg nem hiszem el: az egyébként zseniális Életrevalók című film Ludovico Einaudi-féle zongora betétdalával turbózták Gyurcsány Ferenc legújabb Facebook-videóját, ami kivonata a DK-elnök múlt héten elmondott, a határon túli magyarok szavazati jogának elvételéről szóló beszédének. Nem is mondok róla többet, inkább nézzék: 

A párosítás egyszerűen tökéletes: áll Ferenc egyedül (meg önmaga nevével háromszor) a színpadon, könnyfakasztó zene kíséretében, hogy újra megküzdjön a határon túliakkal. Pontosabban a szerzett jogaikkal, hiszen amúgy, mondják, nekik az égvilágon semmi bajuk a csíkszeredai meg az ungvári vagy a csúrogi magyarokkal. Csak hát az ő általuk biztosított mandátumokkal szerzett a Fidesz újra kétharmadot 2014-ben.

Múlt héten már leírtuk, de akkor megismételjük: szerintünk meg Gyurcsány Ferenc miatt lett meg mind a két kétharmad, és ha így folytatja, a legjobb úton járunk afelé, hogy a harmadikhoz is köze legyen.

Ez a könnyfakasztó, nem a zongorazene.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.