Fotók: egy napra szamizdat lett a Magyar Nemzet

/ 2018.04.15., vasárnap 09:00 /
Fotók: egy napra szamizdat lett a Magyar Nemzet

Az első szavunk a fájdalomé. A második a köszöneté – így kezdte beszédét Pethő Tibor, újságíró, a Magyar Nemzetet alapító Pethő Sándor dédunokája a lap bezárása miatti szombati összejövetelen.

Pethő Tibor és Lukács Csaba

Pethő Tibor és Lukács Csaba - Fotó: Benkő Vivien

Lukács Csaba, a Magyar Nemzet munkatársa pedig arról beszélt, hogy nagyon nehéz volt nyomdát találniuk, így csak a pozsonyi Új Szó segítségével sikerült kinyomtatni a 40 ezer Szamizdat Magyar Nemzet összes példányát.

Fotóink a budapesti Pethő Sándor utcában tartott összejövetelen készültek.

Fotó: Benkő Vivien

Fotó: Benkő Vivien

Fotó: Fülöp Ildikó

 

Fotó: Fülöp Ildikó

Fotó: Benkő Vivien

Fotó: Benkő Vivien

Fotó: Fülöp Ildikó

Fotó: Fülöp Ildikó

 

Fotó: Fülöp Ildikó

  

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.