Először együtt a két Fekete-Győr – az apa nagyon mást mond, mint a fia

/ 2018.05.06., vasárnap 07:00 /
Először együtt a két Fekete-Győr – az apa nagyon mást mond, mint a fia

A Fidesz rúgathatta ki az Országos Betétbiztosítási Alap éléről a Momentum Mozgalomból ismert Fekete-Győr András édesapját – terjedt a pletyka év elején. Idősebb Fekete-Győr András azóta minden sajtószereplést, nyilatkozatot visszautasított, lapunk kérésére azonban most vállalta a fiával közös interjút. A Heti Válasz csütörtöki lapszámában: szemtől szemben a két Fekete-Győr András!

A Momentum és Fekete-Győr András sztorija úgy nézett ki másfél évvel ezelőtt, hogy a nolimpiás mozgalommal berobbant egy új „liberális” párt, aminek a vezetője mindenhol elmondja, hogy fideszes közegből jön, édesapja – aki a bankbetét-védelemmel foglalkozó közintézmény vezetője – régi Orbán-szavazó, tehát van egy pártszínekkel leírható ellentét közöttük. Aztán idősebb Fekete-Győr Andrást idő előtt felmentették az Országos Betétbiztosítási Alapnál betöltött vezető pozíciójából, a pletyka szerint „nyilván” politikai okból.

A Heti Válasz most az ügyet tisztázó interjúra és apa-fiú közéleti disputára hívta az ifjú politikust és édesapját. Az előjelek és a kirúgásos pletykák alapján egyetértős beszélgetésre számítottunk. A végeredmény azonban egészen más lett: parázs vita az ellenzéki fiú és a kormánypárti apa között.

 

Mi igaz a kirúgás körüli mendemondákból? Hogyan látja a gazdaság állapotát, a kampányt, a Fidesz stílusát és fordulatait a két Fekete-Győr András? A páros interjú a május 3-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.