valasz.hu/itthon/vegso-erv-az-evszazados-vitaban-a-magyar-nyelv-finnugor-eredetu-nem-a-nep-128939

http://valasz.hu/itthon/vegso-erv-az-evszazados-vitaban-a-magyar-nyelv-finnugor-eredetu-nem-a-nep-128939

Előfizetői segédlet: így kaphatja meg a digitális Heti Választ

/ 2018.06.12., kedd 12:40 /
Előfizetői segédlet: így kaphatja meg a digitális Heti Választ

Csak a vevőkódra és egy regisztrációra lesz szüksége, hogy továbbra is olvashassa lapunkat. Röviden összefoglaltuk, mi a teendő, ha önnek aktív előfizetése van a nyomtatott Heti Válaszra.

1. A digitális verzióhoz a valasz.hu/printdigit oldalon kell regisztrálni.

2. Itt a „kiadói kódot”, a nevet és az email-címet kell kitölteni. A kiadói kód megegyezik a korábbi számláin található „vevőkóddal”. Kérjük, ha nem tudja a kódját, érdeklődjön telefonon vagy emailben ügyfélszolgálatunkon! Telefon: (1) 461-1447

3. A digitális Heti Válasz szerdán délután „jelenik meg”, minden regisztrált olvasó (vagyis előfizető) emailt kap majd róla, és az elektronikus levélben pontosan le lesz írva, hogy miként tudják elérni, olvasni.

A Digitalstand oldalán egy- és háromhónapos előfizetésre, valamint egy-egy lapszám megvásárlására is lehetőség van.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Elhunyt Kányádi Sándor

Életének 90. évében elhunyt Kányádi Sándor. A Kossuth-díjas költő, író, műfordítót szerda hajnalban érte a halál Budapesten - tájékoztatta a család szerdán az MTI-t.

A nő, akit Trump elnök megnyugtat

Közös megoldásra van szükség migrációügyben, Oroszországgal pedig világosan kell beszélni – véli Észtország elnöke. Kersti Kaljulaid a Heti Válasznak azt mondta: nevén kell nevezni, mi folyik Ukrajnában, különben hozzászokunk, és ezt a hibát egyszer már elkövettük.

Íme az internet egyik legsötétebb bugyra

Az internet egyik legsötétebb bugyra a „kényszerű cölibátusban” élő fiatal férfiak radikalizálódott kemény magja. Az alt-right nyelvezetét használó „incel”-fórumok immár tömeggyilkosokat termelnek ki, és a férfiak rendszerszintű kudarca miatt egyre nagyobb az utánpótlásuk.

A konzervativizmus értékrend, nem párthűség

A konzervatív értelmiség most azt kapja jutalmul, amit a baloldali büntetésül kapott – mondja Nyáry Krisztián. A Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatói posztját is betöltő sikerszerző úgy látja: épp kihúzzák a szellemi talajt a konzervatívok lába alól.

Így zajlik a nyugdíjrendszer rejtett reformja

Sosem látott mértékben maradnak el a nyugdíjak a keresetek növekedése mögött, és szegényednek el az idősek az aktívakhoz viszonyítva. A rejtett nyugdíjreform furcsasága, hogy mindez az érintettek legnagyobb megelégedésére történik.

Ugyanúgy?

„Ahogy ma az állam már a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül költséghatékony módon kezeli az állami hirdetéseket, ugyanúgy központosítani lehetne a kulturális mecenatúrára fordított pénzeszközöket”, nyilatkozta Szakács Árpád a Figyelőnek. A Médiaworks főszerkesztője a Magyar Időkben indított sorozatával a kulturális mecenatúrát, annak visszásságait vette célba, kritizálva, mi több, támadva a baloldali gondolatok előtt teret nyitó állami intézményvezetőket.