valasz.hu/itthon/idoskori-testfelujitas-fizetik-a-halapenzt-mint-a-katonatiszt-129161

http://valasz.hu/itthon/idoskori-testfelujitas-fizetik-a-halapenzt-mint-a-katonatiszt-129161

Előfizetői segédlet: így kaphatja meg a digitális Heti Választ

/ 2018.06.12., kedd 12:40 /
Előfizetői segédlet: így kaphatja meg a digitális Heti Választ

Csak a vevőkódra és egy regisztrációra lesz szüksége, hogy továbbra is olvashassa lapunkat. Röviden összefoglaltuk, mi a teendő, ha önnek aktív előfizetése van a nyomtatott Heti Válaszra.

1. A digitális verzióhoz a valasz.hu/printdigit oldalon kell regisztrálni.

2. Itt a „kiadói kódot”, a nevet és az email-címet kell kitölteni. A kiadói kód megegyezik a korábbi számláin található „vevőkóddal”. Kérjük, ha nem tudja a kódját, érdeklődjön telefonon vagy emailben ügyfélszolgálatunkon! Telefon: (1) 461-1447

3. A digitális Heti Válasz szerdán délután „jelenik meg”, minden regisztrált olvasó (vagyis előfizető) emailt kap majd róla, és az elektronikus levélben pontosan le lesz írva, hogy miként tudják elérni, olvasni.

A Digitalstand oldalán egy- és háromhónapos előfizetésre, valamint egy-egy lapszám megvásárlására is lehetőség van.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.