valasz.hu/itthon/szakitott-bajnai-es-szigetvari-vege-a-kozos-baloldal-megujito-projektnek-116590?fbclid=IwAR08EGjqc3vCLEIb8lbNukIfibwLcZVH84YH39PCKHZG0T4z8NJKxyIe4hs

http://valasz.hu/itthon/szakitott-bajnai-es-szigetvari-vege-a-kozos-baloldal-megujito-projektnek-116590?fbclid=IwAR08EGjqc3vCLEIb8lbNukIfibwLcZVH84YH39PCKHZG0T4z8NJKxyIe4hs

Éberség! A Red Bull Air Race Soros György érdeke!

/ 2018.06.22., péntek 16:00 /

Egy cukros italokat gyártó multi kilóra megvette a magyar fővárost, így most 1,7 millió honfitársunk szenved a non-stop motorbőgéstől. Hát mi ez, ha nem Soros György érdeke?!

Alighogy felszálltak a repülők, menetrendszerűen egymásnak estek a közösségi oldalakon és a kommentszekciókban a Red Bull Air Race támogatói és ellenzői. A repülők berregése és az autóriasztók szirénázása százezreket zavar, a főváros közlekedése megbénult, Budán lépésben sem lehet haladni, ráadásul Budapest nemhogy fillérekért odaadja légterét a szervezőknek, de még a kormány is nagy pénzekkel támogatja a cirkuszt.

Fenti sorokat nem most írtuk, hanem két éve. A helyzet semmit sem változott: Budapest most is olyan, mintha itt játszanák újra a Dinamó-hadműveletet, percről percre.

Itt a szuverenitásharc ideje, polgártársak. Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat! Egy osztrák multi (Red Bull GmbH; vezeti: Dietrich Mateschitz, a világ 49. leggazdagabb embere) sem packázhat a magyar emberekkel! Még abban a kellemetlen esetben sem, ha a magyar emberek vezetői önként adják át neki a fővárosukat, sőt 2018 és 2020 között évi legfeljebb 6 millió euró, vagyis 2 milliárd forint közpénzt is hozzájuk vágnak.

Más szavakkal: a magyar állam sok pénzzel járul hozzá ahhoz, hogy a világ 49. leggazdagabb emberének cége hatékonyabban promózhassa termékeit. Energiaitalokat, melyeket amúgy a magyar kormány károsnak tart, és évek óta népegészségügyi termékdíjjal (ismertebb nevén: chipsadóval) sújt.

Micsoda ördögi terv ez! Csakis Soros György állhat a háttérben.

 

 

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük, támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámán.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.