valasz.hu/itthon/lackfi-janos-zsenialis-posztban-teszi-helyre-a-foci-unneprontokat-119148

http://valasz.hu/itthon/lackfi-janos-zsenialis-posztban-teszi-helyre-a-foci-unneprontokat-119148

Bojkott: kemény szavakkal üti a kormányt a Magyar Hírlap-főszerkesztő

/ 2015.03.18., szerda 08:32 /

Mármint 2009-ben. Stefka István, a Magyar Hírlap akkori főszerkesztője rákosista húzásnak nevezte Gyurcsány Ferenc korabeli bojkott-felhívását.

Noha fideszesek az Origónak elvileg cáfolták a kedd reggeli sajtóértesülést, ami szerint a kormánypárt elnökségi döntése alapján a frakció és a kabinet tagjainak „nem ajánlott” a Magyar Nemzetnek és a Hír Tv-nek nyilatkozni, tény, hogy ezen a héten még nem járt fideszes az említett csatorna egyik műsorában sem. A helyzet tehát adott. Ebben a helyzetben izgalmas kordokumentumok a fenti, Hír Tv-ből és az Echóból származó híradórészletek.

(Hirtelen haragú kommentelőink figyelmébe: a 2009-es és a 2015-ös esetek között persze számos különbség van. De talán nem véletlen, hogy amikor tegnap nagyszámú, amúgy jobbos politikai érzelmű újságolvasó között beszélgettünk a mostani ügyről, mindenki a hat évvel ezelőtti Bayer-publicisztika miatti tiltást emlegette párhuzamként, nem kis indulat közepette. Az akkori ügy előzményeiről itt lehet olvasni.)

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.