Bencsik András olyat mondott, ami két napja még elképzelhetetlen lett volna

/ 2018.02.27., kedd 10:15 /

Amellett, hogy kiderült, március 15-én ismét Békemenet lesz, az Echo TV Sajtóklubjának négy állandó résztvevője szinte végig a kormánypártok hódmezővásárhelyi kudarcát elemezte a hétfő esti adásban. És meglepően őszinte, szembenéző állítások születtek, úgyhogy ha csak ennyivel lett több a közbeszéd, már megérte a vasárnapi választás.

A leginkább önvádló Bencsik András Demokrata-főszerkesztő például feltette a kérdést, hogy tudja-e valaki a Fidesz színeiben indított vásárhelyi alpolgármester keresztnevét – csak mert méltatlanul keveset foglalkoztak vele. Márki-Zay Péterrel bezzeg:

 

De van még erősebb állítás Bencsiktől:

 

Bónuszként pedig Lovas István úgy háborodott fel teljes őszinteséggel a közmédia hírszerkesztési gyakorlatán, mintha az elmúlt hét év meg sem történt volna:

 

A teljes adás itt.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.