valasz.hu/itthon/lackfi-janos-zsenialis-posztban-teszi-helyre-a-foci-unneprontokat-119148

http://valasz.hu/itthon/lackfi-janos-zsenialis-posztban-teszi-helyre-a-foci-unneprontokat-119148

Bejegyezte a bíróság a Habony-közeli új médiacéget

/ 2015.02.25., szerda 15:45 /

Itt vannak a Nagy Jobboldali Médiaátrendeződés részletei. Személyzeti és cégügyi híreink következnek az internet és a hagyományos sajtó világából. Habony, Magyar Nemzet, Célpont.

1. Miként két hete jeleztük, új hírportál épül Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó holdudvarában. A via.hu domainnév birtokosa Csúri Ákos újságíró, és egyelőre ő az egyszemélyes tulajdonosa annak a minap hivatalosan is bejegyzett cégnek, amely a Via.hu Médiaügynökség és Produkciós Iroda Kft. nevet viseli. A vállalkozás lehetséges fejlődési irányairól sokat elárul, hogy az új társaság tevékenységi körei között – a világhálóportál-szolgáltatás mellett – a napilap-, folyóirat- és könyvkiadás is szerepel.

2. Elbocsátották a Magyar Nemzet Magazin főszerkesztőjét, Fehér Bélát. Utódja Wekerle Szabolcs, a hétvégi melléklet munkatársa, a társszerkesztő pedig – a jelenleg is aktív Szényi Gábor mellett – György Zsombor. Az Index információi szerint időközben visszakerült a napilaphoz a Liszkay Gábor korábbi főszerkesztő által elbocsátott Lőcsei Gabriella és Ugró Miklós.

3. Közel három héttel a Simicska–Orbán-konfliktus nyilvánosságra kerülése után a Hír Tv Célpont című műsorának stábja is búcsút intett a televíziónak. Úgy tudjuk, a lépés nem érte teljesen váratlanul a médiacég vezetését, hiszen a Célpont csapata erősen kötődött Szikszai Péterhez, a televízió február 6-án távozott vezérigazgató-helyetteséhez.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.