valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

http://valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

Andy Vajnának hála bárki beszállhat Juhász Péterék családi drámájába

/ 2018.02.12., hétfő 08:00 /
Andy Vajnának hála bárki beszállhat Juhász Péterék családi drámájába

Ritka alkalom az ilyen, mégsem ajánlom az elmélyülést, mert végtelenül szomorú ez az egész. Inkább összefoglalom:

Az Andy Vajna médiacsoportjába került Bors című bulvárlap jelentkezett a hírrel, hogy megszerezték Juhász Péter, az Együtt elnökének peres bírósági dokumentumait, amelyből a következőket mazsolázták ki:

Juhász Péter 2016 szeptemberében szakított élettársával. Három gyermekük van, róluk az épp zajló „gyermekelhelyezési” perben dönt a bíróság. A Bors Juhász Péter volt élettársának beadványáról ír, amiben az szerepel, hogy az Együtt politikusa megverte, begyógyszerezte, majd napokra a lakásba zárta a nőt 2016 decemberében.

Az amúgy nem nyilvános beadványból gerjedt médiahangulatot az Origo vasárnap délutáni állapota mutatja a legjobban - három cím a főoldalról:

Kicsoda az asszonyverő Juhász Péter?

Összeverte 3 gyereke édesanyját, egykori élettársát Juhász Péter

Gyerekei anyját szidja és fenyegeti a nőverő Juhász Péter 
a Facebookon

Juhász Péter egy több felvonásos bírósági tárgyalássorozatra elegendő, fotókkal, a volt élettárssal folytatott csetelésekkel megtámogatott gyűjteménnyel reagált, amiben részletesen leírta, hogy szerinte mi hogyan történt, illetve nem történt. A meglehetősen kellemetlen naplószerűség - mert ilyen mélységekre még a legnagyobb bulvárrajongók se nagyon vágynak - így indul:

Először is mindenkitől elnézést kérek, nem szándékoztam kiteregetni a magánéletemet. Reméltem, hogy nem kerül erre sor. Azonban úgy tűnik a hatalom minden eszközt megragad, hogy besározzon. Nem kímélve ezzel 3+1 kisgyerek életét sem. Nekik a legrosszabb ez, ezért tőlük külön bocsánatot kérek.

Mivel korábban jelezték, hogy tisztában vannak azzal, mennyit tudnak ártani nekem a nyilvánosságban, ezért kevés kétségem van: ennek az aljas, a gyerekeket sem kímélő pervitelnek része a tegnapi támadás is, ami egybeesik a politikai ellenfeleim céljával, hogy lejárassanak. 

Juhász Péter itt érhető el teljes terjedelmében.

Erre mondhatnánk külső szemlélőként, hogy egy-egy, és minden félnek gratulálunk, csakhogy vasárnap az Index meg is szólaltatta Juhászt, aki a legsúlyosabb állításra, a tettlegességre azt mondta:

„Ez egy dulakodás volt utána, egy órányi dulakodás következett, ahol folyamatosan támadt nekem Józsa, és én védekeztem. Ez egy csúnya dulakodás volt, de ennek a tisztázása a bíróságra vár.”

Igazságot nem teszünk, majd tesz a bíróság. Az viszont biztos, hogy bármi is történt vagy nem történt Juhászéknál, egy ilyen, abszolút nem nyilvános peranyag nem kerül oda csak úgy véletlenül egy bulvárlaphoz.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.