Andy Vajnának hála bárki beszállhat Juhász Péterék családi drámájába

/ 2018.02.12., hétfő 08:00 /
Andy Vajnának hála bárki beszállhat Juhász Péterék családi drámájába

Ritka alkalom az ilyen, mégsem ajánlom az elmélyülést, mert végtelenül szomorú ez az egész. Inkább összefoglalom:

Az Andy Vajna médiacsoportjába került Bors című bulvárlap jelentkezett a hírrel, hogy megszerezték Juhász Péter, az Együtt elnökének peres bírósági dokumentumait, amelyből a következőket mazsolázták ki:

Juhász Péter 2016 szeptemberében szakított élettársával. Három gyermekük van, róluk az épp zajló „gyermekelhelyezési” perben dönt a bíróság. A Bors Juhász Péter volt élettársának beadványáról ír, amiben az szerepel, hogy az Együtt politikusa megverte, begyógyszerezte, majd napokra a lakásba zárta a nőt 2016 decemberében.

Az amúgy nem nyilvános beadványból gerjedt médiahangulatot az Origo vasárnap délutáni állapota mutatja a legjobban - három cím a főoldalról:

Kicsoda az asszonyverő Juhász Péter?

Összeverte 3 gyereke édesanyját, egykori élettársát Juhász Péter

Gyerekei anyját szidja és fenyegeti a nőverő Juhász Péter 
a Facebookon

Juhász Péter egy több felvonásos bírósági tárgyalássorozatra elegendő, fotókkal, a volt élettárssal folytatott csetelésekkel megtámogatott gyűjteménnyel reagált, amiben részletesen leírta, hogy szerinte mi hogyan történt, illetve nem történt. A meglehetősen kellemetlen naplószerűség - mert ilyen mélységekre még a legnagyobb bulvárrajongók se nagyon vágynak - így indul:

Először is mindenkitől elnézést kérek, nem szándékoztam kiteregetni a magánéletemet. Reméltem, hogy nem kerül erre sor. Azonban úgy tűnik a hatalom minden eszközt megragad, hogy besározzon. Nem kímélve ezzel 3+1 kisgyerek életét sem. Nekik a legrosszabb ez, ezért tőlük külön bocsánatot kérek.

Mivel korábban jelezték, hogy tisztában vannak azzal, mennyit tudnak ártani nekem a nyilvánosságban, ezért kevés kétségem van: ennek az aljas, a gyerekeket sem kímélő pervitelnek része a tegnapi támadás is, ami egybeesik a politikai ellenfeleim céljával, hogy lejárassanak. 

Juhász Péter itt érhető el teljes terjedelmében.

Erre mondhatnánk külső szemlélőként, hogy egy-egy, és minden félnek gratulálunk, csakhogy vasárnap az Index meg is szólaltatta Juhászt, aki a legsúlyosabb állításra, a tettlegességre azt mondta:

„Ez egy dulakodás volt utána, egy órányi dulakodás következett, ahol folyamatosan támadt nekem Józsa, és én védekeztem. Ez egy csúnya dulakodás volt, de ennek a tisztázása a bíróságra vár.”

Igazságot nem teszünk, majd tesz a bíróság. Az viszont biztos, hogy bármi is történt vagy nem történt Juhászéknál, egy ilyen, abszolút nem nyilvános peranyag nem kerül oda csak úgy véletlenül egy bulvárlaphoz.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ez most tényleg össznemzeti ügy – aki magyar, aláír!

Miért kell vért izzadni ahhoz, hogy egymillió uniós aláírás összegyűljön a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezéshez? Csáky Pál, az ügyet az Európai Parlamentben képviselő felvidéki politikus és névrokona, Csáky Csongor, a gyűjtést idehaza szervező Rákóczi Szövetség főtitkára válaszol a csütörtöki Heti Válaszban.

Ki nyerhet áprilisban? Most vasárnap minden eldől

Röviddel a parlamenti választás előtt a pártok a legjobboldalibb megyei jogú városban, Lázár János pátriájában tesztelhetik stratégiájukat. A hódmezővásárhelyi eredményből következtetni lehet majd az országos voksolás végeredményére is. A csütörtöki Heti Válasz címlapsztorija!

Ma született Mátyás király

A Mátyás király Emlékév alkalmából ma este a budavári Mátyás-templomban ad koncertet az Angelica Leánykar, Kolozsváron pedig Mátyás Napok kezdődnek.

Ki ez az ember? Dél-Afrika Mészáros Lőrince?

Korrupt elnökének eltávolításával Dél-Afrika adott magának még egy esélyt, hogy valóra váltsa a reményeket, amire negyed százada nem képes. A friss Heti Válaszból kiderül, hogy az utódnak csodát kéne tennie: például vizet fakasztania a Fokváros körüli sziklákból.

Itt épített gyurcsányista erőközpontot Lamperth Mónika

A baloldal az esélyesebb az észak-budapesti lakótelepi karéj három választókörzetében, de a XV. kerületben bonyolult a képlet: van itt Lamperth Mónika által építgetett gyurcsányista erőközpont, jelölt a Fidesz lakótelepi szakembere, és egy óvodafelújítás miatt megbüntetett lázadó szocialista is. Választási sorozatunk az Óbudától Újpalotáig nyújtózó kerületek esélyeit latolgatja. Részletek a friss Heti Válaszban.

A disznósajt volt a csúcs a kisgazdák sajtóreggelijén

Pártcunamival indult a hivatalos kampányidőszak, ám a szokásosan jelentkező komolytalan formációk mellett a reaktivált kisgazdáknak és Lévai Katalin volt szoci miniszter pártjának lehet is hatása egy-egy mandátum – elvesztésére. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Huszti Péter: „Ellopta a show-t a politika”

El lehet játszani Hamletet bőrdzsekiben, de ne a ma emberéről, hanem a ma emberéhez szóljon – mondja a Corvin-lánccal frissen kitüntetett Huszti Péter színművész, rendező. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.