valasz.hu/itthon/ez-keresztenydemokracia-az-andrassy-egyetem-tudosa-az-orban-kormanyrol-128633

http://valasz.hu/itthon/ez-keresztenydemokracia-az-andrassy-egyetem-tudosa-az-orban-kormanyrol-128633

Andy Vajnának hála bárki beszállhat Juhász Péterék családi drámájába

/ 2018.02.12., hétfő 08:00 /
Andy Vajnának hála bárki beszállhat Juhász Péterék családi drámájába

Ritka alkalom az ilyen, mégsem ajánlom az elmélyülést, mert végtelenül szomorú ez az egész. Inkább összefoglalom:

Az Andy Vajna médiacsoportjába került Bors című bulvárlap jelentkezett a hírrel, hogy megszerezték Juhász Péter, az Együtt elnökének peres bírósági dokumentumait, amelyből a következőket mazsolázták ki:

Juhász Péter 2016 szeptemberében szakított élettársával. Három gyermekük van, róluk az épp zajló „gyermekelhelyezési” perben dönt a bíróság. A Bors Juhász Péter volt élettársának beadványáról ír, amiben az szerepel, hogy az Együtt politikusa megverte, begyógyszerezte, majd napokra a lakásba zárta a nőt 2016 decemberében.

Az amúgy nem nyilvános beadványból gerjedt médiahangulatot az Origo vasárnap délutáni állapota mutatja a legjobban - három cím a főoldalról:

Kicsoda az asszonyverő Juhász Péter?

Összeverte 3 gyereke édesanyját, egykori élettársát Juhász Péter

Gyerekei anyját szidja és fenyegeti a nőverő Juhász Péter 
a Facebookon

Juhász Péter egy több felvonásos bírósági tárgyalássorozatra elegendő, fotókkal, a volt élettárssal folytatott csetelésekkel megtámogatott gyűjteménnyel reagált, amiben részletesen leírta, hogy szerinte mi hogyan történt, illetve nem történt. A meglehetősen kellemetlen naplószerűség - mert ilyen mélységekre még a legnagyobb bulvárrajongók se nagyon vágynak - így indul:

Először is mindenkitől elnézést kérek, nem szándékoztam kiteregetni a magánéletemet. Reméltem, hogy nem kerül erre sor. Azonban úgy tűnik a hatalom minden eszközt megragad, hogy besározzon. Nem kímélve ezzel 3+1 kisgyerek életét sem. Nekik a legrosszabb ez, ezért tőlük külön bocsánatot kérek.

Mivel korábban jelezték, hogy tisztában vannak azzal, mennyit tudnak ártani nekem a nyilvánosságban, ezért kevés kétségem van: ennek az aljas, a gyerekeket sem kímélő pervitelnek része a tegnapi támadás is, ami egybeesik a politikai ellenfeleim céljával, hogy lejárassanak. 

Juhász Péter itt érhető el teljes terjedelmében.

Erre mondhatnánk külső szemlélőként, hogy egy-egy, és minden félnek gratulálunk, csakhogy vasárnap az Index meg is szólaltatta Juhászt, aki a legsúlyosabb állításra, a tettlegességre azt mondta:

„Ez egy dulakodás volt utána, egy órányi dulakodás következett, ahol folyamatosan támadt nekem Józsa, és én védekeztem. Ez egy csúnya dulakodás volt, de ennek a tisztázása a bíróságra vár.”

Igazságot nem teszünk, majd tesz a bíróság. Az viszont biztos, hogy bármi is történt vagy nem történt Juhászéknál, egy ilyen, abszolút nem nyilvános peranyag nem kerül oda csak úgy véletlenül egy bulvárlaphoz.

Rosta

Sztankóczy András

Találkozunk 2016-ban!

Tényleg a homokhiány miatt drágulnak a magyar építkezések?

Mind gyakoribb a nyersanyaghiány a magyar építőiparban, de ez semmi Ázsiához képest. A gigaépítkezésekhez rengeteg homok kell, de hiába van belőle sok a sivatagban, az nem alkalmas rá. Homokmaffiák és lehetséges megoldások a csütörtöki Heti Válaszban.

Rangon alul házasodnak: így foglalta el a palotákat a középosztály

A 21. századra megmaradt európai monarchiák hercegei és hercegnői már szinte mind közemberekkel házasodnak. Henry herceg és Meghan Markle esküvőjét beárnyékolták a menyasszony családjának botrányai, de az új modell Spanyolországtól Dániáig alapvetően jól működik. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

80 éves a XIII. kerület

A XIII. kerület június 1-jén ünnepli önálló közigazgatási egységgé válásának 80. évfordulóját. A díjmentesen látogatható ünnepi eseménysorozat a gyermeknapi hétvégén, május 25-27-én elkezdődik, a programok helyszíne a Béke tér lesz.

Akiket az állam jól kimentett

A devizahitelezés tekervényes történetében vajon új fejezetet nyit az Európai Bíróság főtanácsnokának minapi indítványa?