valasz.hu/itthon/ujabb-kiallas-a-heti-valaszert-szorenyi-jankovics-lackfi-tatrai-128932

http://valasz.hu/itthon/ujabb-kiallas-a-heti-valaszert-szorenyi-jankovics-lackfi-tatrai-128932

A hitoktatás kudarca a kormányzati propagandával szemben

/ 2018.04.10., kedd 21:00 /

Szomorú és tanulságos történetet osztott meg Facebook-lapján Hodász András atya, a népszerű 777 blog szerzője. Amit a kormányzat az egyik kezével elrendez, a másikkal tökéletesen semlegesíti.

Megyek be reggel az iskolába, a folyosón jön velem szembe az egyik hittanosom. Amikor meglát, elkiáltja magát: „Soros Györgyöt meg kell ölni!” Látom rajta, hogy büszke magára. Én hirtelen lefagyok, csak késve reagálok és rosszul.

Ez a kilenc éves fiú nemrég ötösre felelt a tízparancsolatból. Tudja a főparancsot, és hogy Jézus arra hív bennünket, hogy szeressük a felebarátainkat és az ellenségeinket. Még ha valószínűleg nem is gondolta komolyan (vagy csak nem tudta, mit beszél), egyértelműen úgy tűnik, hogy az – amúgy kötelező – hittanoktatás kudarcot vallott a keresztény kormányzat kitartó propagandájával szemben.

(Forrás: Facebook)

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.