valasz.hu/itthon/huszezer-forintos-minimalberemeles-johet-30135/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202001

http://valasz.hu/itthon/huszezer-forintos-minimalberemeles-johet-30135/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202001

A hét legjobb közéleti Coubjai - 6. rész

/ 2018.04.23., hétfő 18:00 /

Nemcsak Bayer Zsoltnak küldték át a kollégái a „vadonatúj mémeket”, mi is rajta tartottunk a kezünket a Coub ütőerén. Igen, igen, tudjuk, nevekkel nem illik viccelődni. De ezúttal kivételt kell tennünk, mert nincs más választásunk.

Nemzeti goaparty 2.0

Mészöly Kálmán taktikai utasítása

Választási éjszaka redux

Átfogó megállapodás a magyar nőkkel

Az idők szava

Én, én!

Ég veled!

Helló Brenzo

Nem félünk és nem fázunk

Nem! Én vagyok

Who you gonna call?

Nemzetközi sztár

Az élet, az univerzum és minden

Bámulom a szerencséjét

I am the danger

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.