valasz.hu/itthon/huszezer-forintos-minimalberemeles-johet-30135/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202001

http://valasz.hu/itthon/huszezer-forintos-minimalberemeles-johet-30135/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202001

A hét legjobb közéleti Coubjai - 5. rész

/ 2018.04.12., csütörtök 17:00 /

Megvolt a választás. Tekintettel arra, hogy a Coubgyártás – mint általában a politikai humor – alapvetően ellenzéki műfaj, és a Fidesz-KDNP az elmúlt években sok remek mémhez szolgáltatott alapot, a következő években is jó termésre rendezkedhetünk be.

Bocsánat, mégsem

Akadály

Kérdés

Szavazás

Maga látta?

Thug life

Még négy év funky

Tájékozódás

Menjen föl, és kezdjen bele!

Ki ölte meg?

Metallica magyarul

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.