heti-valasz.hu/itthon/igy-szurta-el-a-pecsi-valasztast-az-mszp-kampanystabja-22607

http://heti-valasz.hu/itthon/igy-szurta-el-a-pecsi-valasztast-az-mszp-kampanystabja-22607

A hét legjobb közéleti Coubjai – 4. rész

/ 2018.04.03., kedd 12:00 /

Tetőfokára hágott a kampány, és a kampánnyal együtt a Coub-gyár is. Orbán Viktor húsvéti videói voltak a slágerek, nagyot ment a Soros-terv, de nem múlhatott el a hét sírvanevetős Star Wars-mashup nélkül sem.

Locsolkodás

Bajnai Gordon szakértői iskolája

Köszönöm a kommenteket

Sonkafőzés

Harry Potter

Soros-terv

Az a baj

Ajjaj

Jött a Gábor

Orosz Mihály Zoltán

Soros-hálózat

Gátvédelem

Akhilleusz kalandjai

Ackbar

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.