heti-valasz.hu/itthon/kedves-fidesz-szavazo-egy-konzervativ-valaszto-levele-128256

http://heti-valasz.hu/itthon/kedves-fidesz-szavazo-egy-konzervativ-valaszto-levele-128256

A dzsihadista harcos röhögve hugyozza le kupacba rakott, frissen lemészárolt síiták még meleg hulláját

/ 2018.04.13., péntek 12:17 /

A dzsihadista harcos röhögve hugyozza le kupacba rakott, frissen lemészárolt síiták még meleg hulláját. Láttam egyszer egy ilyen videót. Most nem találom. Lehet, hogy csak olvastam, Jászberényi Sándornál? Vagy álmodtam? Mindegy. Mindegy, mert tegnap megtörtént ez Magyarországon is. És azt nem álmodtam.

Egerben volt konferencia a Magyar Nemzetről. Ott voltak az egykori munkatársak. Azért egykori, mert bár amikor a konferenciát hónapokkal ezelőtt megszervezték, nem tudhatták, de tegnap ilyen lap már nem létezett. Szerdán jelent meg utoljára.

Az egykori nemzetesek hallgatták tehát az előadásokat, amikor a (nem miattuk) nem sajtónyilvános eseményre betörtetett Huth Gergely egy őt kísérő kamerával, néhány előre beépített munkatársával, akik rögtön körbeálltak, hogy telefonnal is videózzák hőstettét.

Huth Gergely becsörtetett középre, számonkért mindenkit, nagy hangon közölte, hogy komcsikkal sajnáltatják magukat - egykori kollégái. Akikkel valaha együtt dolgozott. Meg együtt szilveszterezett. Olyan egykori kollégák, akiknek éppen nincs állásuk és fogalmuk nincs, egy-két hónap múlva hogyan lesznek képesek enni adni a gyerekeiknek.

Szegény valódi pesti srácok. Nem tudnak szólni, tenni semmit az ellen, hogy ávóstempóban hasítók bitorolják a nevüket.

Mert ez, ez az. Aki ilyet megereszt jódolgában egzisztenciájukat vesztettekkel, az tépked körmöket is a pártért. Dehogy a pártért! Aki ilyet tesz, a puszta élvezetért csinálja. (Visszataszító az is, amikor ellenzéki hőzöngők megafonnal zavarnak meg balettelőadásokat, sosem bírtam ezt a fajta akcionizmust. Mindezt azonban a hatalom embereként tenni olyanokkal, akiknek már veszítenivalójuk sincs... Vannak erre szavak, de azokat nem írom le.)

Tudom, jön majd a reakció, a mocskolódás, azt is tudom, hogy bármit megtehetnek, széthazudhatják a netet arról, hogy a sértett simicskistasorosistabrüsszelista nemzetvesztő féreg, akinek hasábjaikon lesz szerencsém lenni, kiborult, stb., stb... Eszköz ez ellen: nincs. Figyelmen kívül fogom hagyni. Ennyi. 

S hiába mondják majd: ennek az egésznek semmi köze politikához. Írnám, hogy emberi minőséghez van köze, de épp annyi emberi van Huth produkciójában, mint amikor a dzsihadista harcos röhögve hugyozza le kupacba rakott, frissen lemészárolt síiták még meleg hulláját.

Rosta

Dévényi István

Találkozunk 2016-ban!

Új kormány – oktatáspolitikai fordulat jön?

Ha valóban a jegybanki ajánlások alapján kezd bele a kormány a versenyképesség javításába, akkor az oktatásban át kell állítani a váltókat. Részletes háttér a Heti Válaszban.

Miért fideszes a falu? – A választási adatok mögé néztünk

A kormánypárt elsősorban falun mozgósított, a községekben élők szavazataival nyerte meg a választásokat – hallhattuk az elmúlt napokban. De tényleg igaz ez? Miként húzhatták be a romák tömegeinek voksait is? Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Mihez kezd a Fidesz a Budapest nevű ellenzéki szigettel?

A választás nyilvánvalóvá tette: a Fidesz messze nem olyan népszerű a fővárosban, mint az ország többi részén. Újra napirendre kerülhet az önkormányzati rendszer átalakításának kérdése, de a kormány számára tökéletes megoldás nem látszik. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.